Mesaje De Buna Dimineata Pentru Iubit/Iubita - Sms-uri de Buna Dimineata

Mesaje De Buna Dimineata Pentru Iubit/Iubita - Sms-uri de Buna Dimineata

Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine… Se pare ca eu ma gandesc mai mult…. Buna dimineata!

Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

Esti trandafirul crescut din inima mea, promit sa fiu apa, aerul si pamantul de care ai nevoie. Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?

Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

Poti sa-ti spun astazi Buna Dimineata si ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ?…Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea si tu esti dimineata mea.

Soarele nu ar fi straluci, cerul nu ar fi senin si eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu. Buna Dimineata Iubirea Vietii Mele.

As vrea sa cred ca sunt o persoana matinala dar nu ma trezeam dimineata nici cand ma duceam la scoala.

Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea – toate pentru tine. Buna dimineata si sa ai cea mai frumoasa zi!

Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi de iubim !!!

Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu