SMS DE REVELION 2013, MESAJE REVELION, URARI DE ANUL NOU


Doriti sa trimiteti cateva sms-uri prin telefon de revelion 2012 - 2013, cu acest prilej de Anul NOU 2013 va prezentam cateva mesaje scurte de revelion.

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Va doresc de 2012 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 366 de zile de succes, 8784 de ore de sanatate si 527040 de minute de noroc! La multi ani!!! (2012 e an bisect)

Din norul fulgilor ce cad Si din a lor sclipire, Eu iti doresc tot cei mai drag, Multi ani si fericire! La multi ani !

În seara dintre ani te invit sub o crenguta de vâsc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se împlineasca în anul ce va urma. Accepti invitatia?

Un An Nou mult mai dulce! La Multi Ani!

Fie ca sarbatorile de iarna sa îti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!mesaje haioase de revelion,

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

Descopera, învata cu adevarat sa crezi în frumos, traieste sentimentul de împreuna, alaturi de cei dragi!

La mult ani si bucurii Pentru voi, iubiti copii! La multi ani si sanatate Ca-i mai buna decat toate! Numai bine va doresc Zi de zi, eu va iubesc!

La multi ani sa-ti fie Viata pe vecie, bucurii o mie Cati struguri in vie … la anul si la multi ani !

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!

Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu