Elizabeth Taylor, conectata la aparate de respiratie artificiala

Elizabeth Taylor, conectata la aparate de respiratie artificialaActrita Elizabeth Taylor, castigatoare a doua premii Oscar, a fost internata intr-un spital din Los Angeles, unde a fost conectata la aparatele de respiratie artificiala din cauza unei insuficiente cardiace congestive.
Starea de sanatate a actritei s-a inrautatit, dupa ce medicii au descoperit ca aceasta sufera de pneumonie, informeaza telegraph.co.uk.


Potrivit revistei americane National Enquirer, doctorii le-au spus copiilor lui Taylor ca actrita nu are foarte multe sanse de a supravietui.
Insuficienta cardiaca congestiva apare in urma deteriorarii functiei de pompa a inimii, care nu mai poate transporta suficient sange pentru a satisface necesitatile metabolice ale tesuturilor.
Totusi, medicii sunt de parere ca starea de sanatate a lui Liz Taylor s-a imbunatatit de cand a fost conectata la aparatele de respiratie artificiala, saptamana trecuta, ea putand in prezent sa respire fara ajutor extern.
"Doctorii au crezut ca va muri. Inca este foarte bolnava, dar a scapat de crize ", potrivit unei surse citate de revista americana.
Potrivit publicatiei, actrita a fost internata in spital pe 15 iulie, dupa ce gripa de care suferea s-a transformat in pneumonie. more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu