Sms si mesaje de Ziua indragostitilor

Mesaje de dragoste pentru ziua indragostitilor pentru iubita mea. Sms frumoase de ziua indragostitilor pentru prietena mea.

Daca as prinde cate o stea in palma, pentru fiecare data cand m-ai facut sa zambesc, atunci tot cerul instelat ar incapea in pumnul meu

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit!

Si iata ca iubirea totusi exista pentru toti dar foarte putini stiu sa iubeasca si din pacate cei care reusesc nu sunt iubiti!

Din 60 de secunde te-as iubi 59 pt k intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare

De-ar fi sa scriu in versuri ce pentru tine simt, luceafarul lui Eminescu ar fi prea scurt...umil!
As vrea sa fiu o stea... o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc dragostea mea!

Traieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere,iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.

Sunt aici, langa tine, in inima ta, sunt in fiecare privire si in fiecare raza de soare si mai ales sunt aici, aproape, intotdeauna tinandu-te de mana peste toate drumurile care ne despart acum.

Hai sa impartim lumea: cerul tie-stelele mie, soarele tie-lumina mie, marea tie-valurile mie..Sau inca si mai bine-totul tie, iar tu mie

Te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului.

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant.

Chiar daca previziunile nu ne dau nici o sansa, noi ne incapatanam sa ramanem impreuna! Doar suntem niste luptatori!

Sa inveti a citi ce-ti scrie iubirea care tace, si sa auzi cu ochii, astea nu le poate face decat gingasul simt al iubirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu