Mesaje noi si Declaratii TRISTE de Dragoste

Declaratii triste de la ea pentru el originale, traite pe propria piele, mesaje originale noi de tristete

E greu, e greu dar trebuie sa iti respect decizia, poate o sa mai vina o zi cand o sa ne privim in ochi.
Acum vreau sa-ti multumesc pentru tot ce mi-ai aratat, pentru tot ce m-ai invatat, pentru-ca ai fost deacord sa-mi arati si "lumea ta", pentru-ca ai avut incredere in mine si nu in ultimul rand pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut. Acum cand citesti poate te gandesti care momente pentruca mai mult ne-am certat, eu zic ca da ne-am certat dar acele momente superbe au fost si au ramas in suflet si-mi aduc aminte cu mare placere sper sa o faci si tu. Spre surprinderea ta nu am reprosuri, am cuvinte frumoase, cuvinte pe care le stii, esti un baiat cu potential , dar din pacate nu stii ce vrei si daca nu stii ce vrei nu stii nici sa lupti pentru ceea ce vrei dar cred ca o sa vina si momentul in care vei spune"asta vreau si lupt".
Eu sunt fericita ca am ramas cu super amintiri cu tine si nu in ultimul rand numele tau tatuat, sunt mandra de acel tatuaj si am sa fiu mandra de el mereu.
Cred ca ar trebui sa-mi fac eu niste reprosuri si primul ar fi acela ca nu am stiut sa iti arat cat te iubesc nu am stiut sa fac multe dar acum e mult prea tarziu e foarte dureros mai ales cand sunt singura acasa. Ma tin in picioare chiar daca nu esti langa mine, amintirile cu tine sunt puternice si vii in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu