Mesaje de dragoste. Sms de iubire pentru ea sau el

Mesaje si sms de dragoste pentru persoana iubita

"Iubesc cu atita patima stejarii
Cu coapsele-mplantate in pamant
Cand isi incarca bratele de soare
Sau cand se-ncarca de culori de vant
Iubesc padurea-nalta de mesteceni
Cand zabreleste-n alb sfios azurul,
Ah,vant albastru ,vino sa ma legani
Si daruieste-mi vesel
...imprejurul!"

De la un beep se ajunge la o intalnire,de la o intalnire se ajunge la un sarut,de la un sarut se ajunge la iubire.Ce zici imi dai un beep?
Am doi ochi care vor sa te vada,doua maini care vor sa te imbratiseze,doua buze care vor sa te sarute,si o inima care vrea sa-ti spuna.Te iubesc
De ne-am fi cautat nu ne-am fi gasit si nu am fi reusit sa fim un cuplu asa fericit. de ar fi sa mai traiesc o viata eu tot pe tine te-as iubi. si cine ar vrea sa ne desparta iti jur k nu va reusi.
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare
Te port mereu in gand,inima mea bate doar pentru tine,iti voi oferi totul in schimbul unui sarut... te iubesc si voi fi mereu alaturi de tine... pe veci doar a ta... EU!!!
Daca cineva staruie sa-i spun de ce te iubesc nu pot decat sa-i dau acest raspuns: pentru ca tu esti unica si pentru ca tu ai adus lumina, culoarea si fericirea în sufletul meu.
mi-e foame de tine
Mi-am pierdut ursuletzul meu de plush,nu ai vrea tu sa dormi ku mine?
Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine eu sunt acela.
Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii cadeau usor, purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus, scrisa-ntr-o stea...:X
Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana, si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana...
Privestete in oglinda si spune ca nu ma iubesti dac vei putea sa te minti pe tine vei putea sa ma minti si pe mine dar cum nu poti mintii eu in continuare te voi iubii...T.I.A.S
hai da-mi iubirea ta ..nu pot sa stau fara ea .Iubireaa ta mi`o doresc fara ea eu nu traiesc !!!
Mam gandit la tine si a rasarit soarele - de ce pt ca ma gandesc la tine dimineata
Te iubesc pentru k ma faci fericita ,te iubesc pentru k nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi ,te iubesc fiindca existi.
Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu