FLORI in functie de ZODIE pentru iubita sau prietena mea

Ce flori sa-i fac cadou iubitei sau prietenei mele pentru anumite zile onomastice?
Flori pentru doamne sau domnisoare in functie de zodia care ii apartine.
Aceste exemple de mai jos merg pentru toate fiintele dragi voua, de la mama care ne-a nascut pana la invatatore si profesoara, iubita sau prietena voastra.

Cele care s-au nascut sub un anume semn zodiac au in comun anumite caracteristici, trasaturi si preferinte. Avand in vedere ca fiecare zodie are un stil si o energie aparte, manifestand o preferinta si pentru anumite flori. Iata unele exemple de flori sau plante care ti se potrivesc in functie de zodie pentru anumite zile de onomastica.

-Zodia Berbec: este un semn de foc,prefera buchetele luxoasa cu flori mari. De obicei femeia berbec este foarte pasionala si va aprecia buchetele in tonuri de rosu, trandafirii, lalelele,crin, muscata iar ca plante pin, menta, nalba de gradina.

-Zodia Taur: femeie romantica se va bucura sa primeasca buchete modeste de lacramioare sau liliac, dar in acelasi timp prefera si trandafirii roz care le lumineaza sufletul si o bine dispune. Femeia taur nu este mofturoasa accepta ori floare cu placere, atata timp cat este oferita cu dragoste. Totusi mai prefera si alte flori si plante precum: trandafirii, macul, margaritarul, violeta, frasinul, chiparosul, vita de vie, marul, palmierul.

-Zodia Gemenii: femeia gemeni misterioasa. Poti sa-i oferi narcisa sau prietenul cocosului, trandafirii sau macul. Femeia nascuta sub acest semn, prefera aproape orice fel de floare, preferintele ei depind de starea in care se afla, care este foarte schimbatoare. Alte flori pe care le prefera sunt: lavanda, mirt, feriga, orhideea, crizantema, alunul, liliacul.

-Zodia Rac: femeia rac este semn de apa, femeia rac prefera florile albe. Printre preferinte se numara: liliacul, magnolia, muscata, nuferi. Nu uita ca racul este un semn foarte sensibil si ii place sa primeasca flori mai ales daca sunt oferite din toata inima.

-Zodia Leu: leul este un semn de foc, dominat de Soare. Femeia leu prefera florile in nuante de rosu, galben sau potocaliu. Printre florile preferate se numara: floarea soarelui, galbenelele, trandafirii, rostopasca, floarea pasiuni, vita de vie, rozmarin, dalie, palmier, dafin alun. La fel ca femeia berbec prefera buchetele luxoase, care sa atraga atentia: crizanteme, trandafiri sau flori exotice.

-Zodia Fecioara: este bucuroasa daca primeste margarete, iar daca adaugi la buchet si flori albastre e in culmea fericirii. Tine minte fecioara este foarte practica si ar prefera sa primeasca flori in ghiveci. Alte flori pe care le prefera: narcisa in general toate florile viu colorate.

-Zodia Balanta: balanta prefera buchetele aranjate cu gust, care contin multe flori. Nu gresesti daca alegi un buchet compus din trandafiri sau alte flori in nuante de roz sau alb. Printre preferinte se numara trandafirii, hortensia, albastrele menta margaretele, fructe de padure.
-Zodia Sagetatorului: sagetatoarei ii place sa franga inimile.  Prefera florile rosii ca inima, prefera trandafirii, papadia, clementina, fructe de padure, nucul, laleaua, papura.

-Zodia Scorpion: este un semn foarte pasional Prefera florile in nuante de rosu aprins, florile preferate sunt: muscata, anemone, gardenia,cactus, trandafirul.

-Zodia Capricorn: femeia capricorn este foarte enigmatica. Este foarte practica si are intuitia buna, cat despre flori si plante prefera: iedera, panselute, camelie, magnolia, laleaua.

-Zodia Varsator: femeia varsator este foarte vesela, adora tot ce este nou si util. Prefera florile exotice printre care: orhideea, gladiola, pasarea paradisului.

-Zodia Pesti: este foarte delicata si sensibila, ele cred in dragostea pura. Poti sa-i oferi un buchet de "Nu ma uita" ca simbol al dragostei. Le plac florile violete sau albastre cum ar fi: nufarul, clementine, liliacul, orhideea, feriga, salcia, irisul, violetele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu