TEXTE_DE_REVELION_MESAJE_SI_SMS_DE_ANUL_NOU

SMS-URI, TEXTE, MESAJE DE ANUL NOU
1. Cu fiecare fulg de nea ne apropim de un an nou pe care vreau sa il petrecem numai in fericire, bucurie, dragoste!
La multi ani!
2. Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Un an nou fericit!
3. De Anul Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii !
4. Pentru anul care vine iti doresc primavara inflorita, vara insorita, toamna colorata, iarna foarte distrata.
5. Noul an sa fie spumos, frumos si fericit! La multi ani!
6. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!
7. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un  asa cum ni-l dorim!
8. Sa-ti aduca noul an tot ce n-ai avut si iti doreai.
9. Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!
10. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
11. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune.
12. De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta... si de prieteni.
13. Zambeste, viseaza, pune-ti dorinte... E vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! La multi ani!
Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
14. Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
15. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
Mesaje de Revelion noi, Sms haioase de Anul nou, Urari de An nou, Noul an mesaje haioase,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu