Sfaturi pentru unghii patrate sau rotunde

Ce unghii preferati dumneavoastra,  Unghii patrate sau rotunde?

Pas cu pas catre unghiile frumoase

1. TAIATUL Daca aveti unghiile foarte lungi trebuie mai intai sa le taiati cu o forfecuta sau cu un clestisor si abia apoi sa le piliti. Aveti grija insa ca toate unghiile sa aiba aceeasi lungime!

2. DATI-LE FORMA POTRIVITA! Definitivati forma unghiilor cu ajutorul unei pile din sticla, care este mult mai fina decat alte tipuri. Incercati sa piliti de fiecare data in aceeasi directie!

3. NETEZIREA Pentru ca lacul de unghii sa reziste mai mult, suprafata lor trebuie sa fie neteda, fara striatii. Asa ca folositi o pila multifatetata pentru curatare si uniformizare. Sfaturi pentru mâini si unghii frumoase - În primul rând evitati contactul frecvent cu agenti dizolvanti (substante de cura?are, dizolvanti de lac de unghii care contin formaldehida). - Nu lasati mâinile în apa perioade îndelungate; unghiile absorb apa apoi o pierd din nou prin uscare, astfel datorita schimbarii permanente între absorbtia si pierderea apei, straturile de cheratina ale unghiei se exfoliaza. - Este foarte indicat sa utilizati manuti când spalati vasele sau când faceti diverse activita?i de menaj pentru a evita contactul direct al mâinilors si unghiilor cu substantele chimice din solutiile folosite. Este foarte adevarat ca acum se poarta unghiile patrate, cu linii drepte, fara colturi rotunjite. Insa unghiile ovale sau rotunde par demodate. Dar daca conformatia mainii tale nu permite un aspect placut al unghiilor patrate, alege unghiile rotunde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu