Oja Glitter aurie sau argintie

Modele de Oja pentru doamne si domnisoare la moda, Oja Glitter aurie si argintie
Unele dintre cele mai populare lacuri de unghii glitter, raman cele clasice in nuante de auriu sau argintiu. Insa vedetele prefera oja glitter aurie, care odata aplicata pe unghie asigura o manichiura eleganta care poate pune perfect in valoare o tinuta sofisticata neagra sau all-white. Acest lac auriu iti complecteaza look-ul in acelasi mod in care o facac accesoriile statement aurii, care sunt tot mai intalnite in garderoba femeilor.
Aurul reprezinta lux si opulenta, drept urmare o oja glitter aurie este tot ce ai nevoie pentru a obtine un look glam si pretios.
Chiar si brendul de oja Essie a lansat o colectie intreaga de lacuri de unghii cu glitter, clasice dar si colorate, cu ajutorul carora poti creia o manichiura demna de un eveniment cu red carpet.
Cum sa aplici corect oja glitter aurie sau argintie.
In primul rand aplica un lac transparent protector, astfel manichiura ta va deveni mai rezistenta, iar unghiile nu se vor mai deteriora atat de mult. Apoi pentru a pune si mai mult in valoare oja glitter, aplica pe unghie un strat de oja in functie de dorinta fiecarei femei. Dupa ce unghiile sau uscat complet, aplica un gleter iar la final pentru o stralucire adauga un top coat care sa puna si mai mult in valoare manichiura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu