OJA Gletter Colorata

Modele de OJA Gletter Colorata pentru fete si domnisoare la moda
Indiferent de sezon, orice doamna sau domnisoara trebuie sa straluceasca. Pentru ca acest lucru sa se indeplineasca de-a lungul timpului mari designeri s-au straduit sa creieze diverse piese vestimentare cu aplicatii sclipitoare menite sa scoata la iveala si sa puna in valoare latura de diva a fiecarei femei. Daca rochia paietata a devenit rapid una dintre piesele vestimentare must-have, purtate corect, articolele stralucitoare iti pot pune in valore stilul.
Iata ca acest trend ia amploare si in materie de lacuri de unghii, oja glitter numarandu-se printre preferatele vedetelor si creatorilor de moda care o folosesc neincetat. Aceasta oja reprezinta accesoriul perfect intrucat poate transforma radical o tinuta banala intr-una cu adevarat remarcabila. Cu ajutorul acestei oje unghiile tale pot deveni adevarate bijuterii, care in mod sigur te vor ajuta sa atragi atentia intr-un mod pozitiv.
Companiile producatoare de lacuri de unghii precum:Essie sau China Glaze; OPI au lansat oje cu glitter spectaculoase, menite sa satisfaca pana si preferintele femeilor care mizeaza pe discretie atunci cand vine vorba de manichiura.

Oja glitter colorata
Daca nu o mai vrei pe cea aurie sau argintie poti opta pentru cea colorata cu particule stralucitoare. Unul dintre brendurile de lacuri de unghii care a lansat o colectie speciala de iarna doar cu astfel de oje colorate cu glitter este Zoya. Producatorii propun atat nuante electrice cu glitter, ideale pentru persoanele nonconformiste, cat si culori reci precum: mov sau burgund cu particule stralucitoare discrete.
Oja glitter cu particule multicolore.
Aceasta oja este pentru o domnisoara inventiva, acest tip de oja iti pune creativitatea la incercare. Esti inspirata din efectul sclipitor al paietelor care te va ajuta sa ai parte de o manichiura spectaculoasa, perfecta pentru a pune in evidenta o tinuta eleganta. Aceasta oha iti pune in valoare stilul si personalitatea, alegeti oja care ti se potriveste si pregateste-ti ungiile pentru sezonul rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu