MESAJE SI URARI SFANTUL VASILE 1 IANUARIE 2014

La fiecare inceput de an, pe 1 ianuarie, crestinatatea sarbatoreste praznicul Sfantului Vasile cel Mare, trecut la cele vesnice in urma cu saisprezece secole

Sfântul Vasile s-a nascut în anul 329 - 330 dintr-o familie evlavioasa în Cezareea Capadociei. Mama sa se numea Emilia, iar tatal sau era retorul Vasile

Noi te iubim cu toti ,Vasile, La sfinti ti-am pus cateva pile, Sa iti aduca orice implinire, Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta , Vasile , avem un dor, Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior , Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul, O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!”

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Vasile!

La multi ani! Sfantul Vasile sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu