Mesaje urari si sms de SFANTUL ANDREI 30 Noiembrie

Mesaje urari si sms de SFANTUL ANDREI 30 Noiembrie

Sfantul Andrei - Sarbatoare romaneasca ,30 noiembrie este trecuta in calendarele bisericesti ortodoxe cu litera rosie, ca o adevarata sarbatoare a crestinismului romanesc.

-La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!
-Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!
-Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
-La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!
-La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!
-Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!
-Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!
-Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “LA MULTI ANI”multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi
De ziua numelui tau, iti doresc tot numai bucurie , noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.
-Andreea iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!mesaj de sf andrei
-Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate,fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Cautari:mesaje de sf andrei,sms de sf andrei,urari de sf andrei,mesaje ortodoxe si crestine de sfantul andrei,felicitari de sfantul andrei,sf andrei 30 noiembrie,mesaje onomastice de sf andrei,mesaje aniversare de sfantul andrei,mesaje onomastica sf andrei

Trimite-ti aceste mesaje si sms gratuite clor dragi de Sfantul Andrei - La multu ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu