Tendinte si accesorii de Rochii de Mireasa

Dupa ce s-a incheiat Saptamana Mireselor de la New York, toate casele au inceput sa discute noile tendinte, toti designerii propun acelasi lucru insa fiecare aduce ceva nou, cum ar: mai multe volane, mai putine culori, insa la fel de multe aplicatii florale.
Accesoriile pentru mirese sunt si ele in voga, fie ca e vorba de despre voal, sau diademele de printesa, cu cat sunt mai mari sau mai atractive cu atat sunt mai elegante. Designerii ne mai propun pentru anul acesta si rochii de mirese scurte sau medii, inspirate di anii 50
Albul continua sa triumfe, desi Vera Wang a incercat sa schimbe orientarea spre rosu burgund dau bleo sau crem. Materialul extra va fi mereu un avantaj, vorbim de fustele extra perfecte pentu mireasa indecisa, o rochie mulata sau una de printesa cu multe volane.
In acest an casele de moda propun rochii feminine, de inspiratie greceasca ceva mai simple, insa nu lipsite complet de aplicatii, mai ales de cele aurii.
Helanca dantelata sau a unui guler din dantela, nu au fost in voga, insa anul acesta o mireasa care este zvelta si are gitul ca de gazela si le poate pune in evidenta cu un astfel de model de rochie de mireasa.
Fustele tompeta sau modelul sirena au evoluat destul de mult in ultimul timp, miresele il adopta din ce in ce mai mult, sunt feminine, iar daca sunt si alte culori pot fi purtate si la alte evenimente.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu