Rochii pentru Mireasa


Ellie Saab: Nascut in Liban, Ellie a fost multa vreme un nume important in lumea haute-couture din Orientul Mijlociu, atragand clientela de top sau din Beirut cu rochii de mirese demne de o printesa. Si acum rochiile sale de mireasa sunt simbol al luxului absolut. A impresionat si impresioneaza in continuare cu rochiile sale de mireasa, materialele pretioase sunt frumos ornamentate cu broderii executate manual. Precizia si finisajul de exceptie al rochiilor de mirese le transforma pe acestea in adevarate capodopere vestimentare. De la cristale, pietre pretioase pana la motive florale, accente clasice sau din potriva elemente arhitecturale, toate acestea se regasesc in rochiile semnate Ellie Saab. Feminitatea miresei este surprinsa in toata deplinatatea ei tocmai prin reliefare a detaliilor
Cliente celebre: Regina Rania a Iordaniei, Catherine Zeta-Jones, Beyonce.

Reem Acra: Nascuta in Liban aceasta si-a lansat prima colectie de rochii de mirese in 1997 in New Yorg, prin atentia detaliata acordata incrustatiilor si broderiilor, rochiile sale romantice au dat nastere unui cult, iar in prezent sunt o dovada de maxima eleganta si lux.
Cliente celebre: Jennifer Lopez, Halle Berry, Angelina Jolie, Beyonce, Ali Larter.

Christian Lacroix: Este unul dintre designerii cei mai provocatori si mai misteriosi care creiaza rochii de mirese care taie respiratia prin eleganta si dramatism. Croielile sale sunt intotdeauna combinatii originale  si neasteptate de materiale si detalii, care sunt mai rar prezentate in industria rochiilor de mirese, precum dungi sau petice, el fiind cel care a inventat conceptul de bufant in 1986.
Cliente celebre: Catherine Zeta-Jones, Ivana Trump, Julianne Moore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu