Modele De Rochii De Mireasa


Cei mai renumiti designeri de rochii de mirese
Vera Wannnng: Orice viitoare mireasa viseaza la o rochie semnata Vera Wang. Celebrul designer este un renume sonor in industria modei, multe dintre viitoarele mirese folosesc ca sursa de inspiratie creatiile acesteia. Imbinarea de materiale delicate transforma rochiile de mireasa in adevarate creatii de la care nu-ti poti lua privirea. Fiecare rochie emana:feminitate, rafinament,intr-un cuvant "perfectiune". Rochiile semnate Vera Wang surprind intotdeauna prin nonconformism si originalitate, folosind mereu elemente cheie care fac diferenta, creatiile sale cuprind o paleta vasta de gusturi si optiuni: stilul princess, clasic, modern, bohemian.
Clientele celebre: Chelsea Clinton, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sienna Miller, Julianne Moore

Monique Lhuillier: Tom Bugbee si Monique Lhuillier au fondat in 1996 Monique Lhuillier o companie care a devenit rapid un renume important in designul rochiilor de mireasa. Lhuillier a venit cu note originale in aceasta lume, fiind cea care a introdus rochii de mireasa in nuante: roze, bej, capuccino, cupru, bleu sau insetii florale extravagante.
Cliente celebre: Sarah jessica Parker, Jennifer Connelly, Angelina Jolie, Britney Spears.

Oscar de la Renta: Cand spui feminitate si eleganta, spui Oscar de la Renta, designerul dominican care a cucerit femeile din intreaga lume cu cele mai deosebite rochii. Rochiile sale de mireasa ating superlative nemaivazute, cu broderii delicate, croieli somptuoase, insertii florale neasteptate si o atingere delicata.
Cliente celebre: Penelope Cruz, Laura Bush, Renee Zellweger, Jackie Onassis, Sarah Jessica Parker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu