Dictionar de vise Pisica - Talmacirea si interpretarea viselor

Aparitia pisicilor in vis este prevestitoare de rele, cu exceptia cazurilor cand reusesti sa le omori sau sa le alungi din fata ta.
Daca ai visat o pisica asta inseamna ca in viata reala o sa ai anumite manifestari tipice comportamentului acestui animal.
Daca ai visat o pisica care se manifesta cu agresivitate inseamna ca in viata reala vei da dovada de lipsa de afectiune, de amabilitate sau de blandete fata de persoanele cu care intri in contact.

Dictionar_de_vise_Pisica_Semnificatie_interpretare

Daca pisica miauna in vis este semn rau si ai mare grija la persoanele din jurul tau si cei care se dau prieteni cu tine pentru-ca te vor vorbi de rau cand le intorci spatele. Daca pisica din vis urla e semn ca un prieten fatarnic raspandeste cuvinte urate despre tine si face tot posibilul sa te raneasca.
Daca visezi pisici care sunt cuminti sau dorm ti se iveste o perioada prospera in viata ta amorosa.
Daca visezi o pisica care alearga indica sentimentul de independenta, instincte feminine, originalitate si suprematie, mai inseamna ca cineva din viata ta nu este demn de incredere sau nu este loial.
Daca visezi o pisica pufoasa acest lucru indica confort si faptul ca este timpul sa te ocupi de tine. In vis esti muscat de o pisica inseamna ca vei avea o situatie dificila cu o femeie, daca in vis urmaresti o pisica acest lucru te avertizeaza in legatura cu unele obstacole pe care le vei avea.

Talmacirea_viselor_Pisica_deslusire_vise

O pisica alba de visezi vei avea unele dificultati. Aparitia unei pisici albe si curata denota complicatii care daca la inceput pot aparea inofensive, se vor dovedi a fi in cele din urma cauza unor necazuri si suparari si chiar a pierderii averii.
interpretare vis Pisica interpretare vis pisica moarta vis interpretat pisica interpretarea viselor pisica interpretare vise pisica neagra interpretare vise pisica moarta interpretare vise pisica care fata interpretare vise
DAca visezi o pisica neagra indica ezitare si faptul ca nu te poti hotari ce anume vrei in viata in acel moment, mai inseamna teama de a-ti folosi intuitia.
Cea maro in vis inseamna ca vei primi niste vesti foarte importante cat de curand, cea de mai multe culori indica oameni diferiti care nu muncesc pentru un scop comun.
Daca in vis ti se arata o pisica alb cu negru semnifica faptul ca s-ar putea sa ai un motiv de tristete sau regret in curand, sau daca te ocupi de afaceri acest vis inseamna ca trebuie sa depui toate eforturile pentru a face firma sa functioneze, deoarece te urmaresc competitorii, sau sa iei masuri foarte severe, chiar daca acela reuseste sa supravetuiasca vanzand sub pretul celorlalti.
Daca visezi o pisica care a disparut acesta inseamna ca ceva apropiat sau important pentru tine poate fi pierdut, nu neaparat pisica in sine, indiferent de ce pierzi este bine sa ceri ajutorul cuiva, de asemenea mai inseamna ca trebuie sa renunti la ceva.
Daca pisica te ataca e semn ca vei avea dusmani care nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-ti ponegri numele si a-ti stirbi proprietatea, daca insa reusesti sa o alungi, vei invinge piedici mari si iti vei castiga un nume si o avere.
Atunci cand visezi o pisica slaba si murdara, vei primi vesti proaste de la cei plecati. Un prieten sau o prietena se afla in pragul mortii, daca reusesti sa alungi pisica, persoana respectiva va supravietui totusi dupa o suferinta indelungata.
Cand te zgarie o pisica un adversar va reusi sa-si insuseasca profitul pe care tu l-ai obtinut dintr-o afacere in care ai investit foarte mult timp.
Pentru o femeie nemaritata, a visa ca tine in brate o pisica sau un pisoi e semn ca va fi convina de catre cei din jur, cu ajutorul vicleniei, sa faca un lucru care nu se cuvine.
Cand visezi o pisica alatuti de un sarpe se prevede inceputul unei dispute aprise. Vei sta de vorba cu un dusman cu intentia de a te folosi de el pentru aflarea unui secret despre care crezi ca are legatura cu tine, confidentele sale insa te vor pune in dificultate si vei pretinde ca nu ai nici cea mai mica cunostinta despre vreuna din faptele lui.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu