Bellagio Club la Carnaval Mamaia 2013


Clubul Bellagio din Mamaia este prezent in fiecare weekend adica in fiecare sambata cat dureaza defilarea carelor alegorice ale celor mai in voga cluburi din Contanta - Mamaia - Litoral

De data aceasta Clubul Bellagio s-a intrecut pe sine aducand numai fete frumoase, dansatoare de mare stil, atragand privirea tuturor turistilor aflati pe litoral.

In acest Club Bellagio vin clieti ca: Radu Mazare, vedete ca Nicoleta Luciu, etc

Va prezentam mai jos cateva imagini pe care le-am surprins la Carnaval Mamaia 2013.Clubul Bellagio este un club privat, acesta rezervandu-si dreptul de a-si selecta clientii.

Club Bellagio Mamaia este situat in fostul Cinematograf Albatros din zona Cazino.

Bellagio un club deschis nu de mult timp care-ti atrage atentia prin intrarea sa "broadwayana". Holul specific unui "catwalk" iti permite intrarea intr-o lume a bunului gust, o lume a distractiei, in lumea Bellagio! Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 21 decembrie 2007.

Pe parcurs clubul s-a dovedit a atrage prin designul in stilul "art nouveau", prin atmosfera creata de angajatii nostri, prin momentele artistice. Astfel clientii care trec pragul loungeului nostru se dovedesc a face parte din "High Life"-ul Bucurestiului de noapte. Consideram ca aceasta lume isi poate exprima cel mai bine parerea despre felul cum se prezinta Bellagio Club.

Bellagio Club isi invita clientii sa se aseze la una dintre cele 50 de mese, incadrate cat se poate de simetric de canapele confortabile, unde pot intra lejer 10 persoane, efectiv clubul primind circa 1500 de persoane la capacitate maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu