Machiaj De Zi - Tipuri De Ten

MAKE-UP: Machiaj De Zi - Tipuri De Ten

Ten de portelan foarte deschis - luminos
Tonurile soft sunt de asemenea potrivite pentru tenul deschis la culoare. In plus nuantele light sunt dezirabile atunci cand vorbim despre machiajele de zi. Uniformizeaza fondul de ten si fardeaza discret ploapa mobila cu un ton bej apoi aplica o umbra maronie. Rimeleaza genele cu mascarea pentru alungire si accentueaza discret pometii cu blush intro nuanta naturala cu irizatii destul de fine. La final invaluie buzele intr-un ton deschis cu tente portocalii.
1 Varietate 3 Couleurs Smoky Dior
2 Soft Touch Couleurs Nature Blush Duo Yves Rocher
3 Subtil Rouge Coco chanel

machiajul de zi,machiajul de mireasa,machiajul de zi pas cu pas,machiajul ochi,machiaj simplu de zi,machiaj natural de zi,machiaj profesional de zi,modele de machiaj de zi,machiaj perfect de zi,tipuri de machiaj,tipuri de machiaj pentru ochii caprui,tipuri de machiaj de zi,tipuri de machiaj de seara,tipuri de machiaj in functie de forma fetei,tipuri de machiaj in functie de forma ochilor,tipuri de machiaj pentru ochii verzi,machiaj de zi,modele machiaj

Stralucire diafana ten deschis - pometi trandafirii
Daca tenul tau este deschis la culoare poti folosi aproape orice tip de nuanta "tonurile de galben fac exceptie in unele cazuri" Rozurile sunt alegerea cea mai potrivita pt machiajele de zi. Pentru a evita senzatia de opacitate poti amesteca o cantitate mica de crema de fata in fondul de ten lichid, apoi comfera acel aspect fresh intregului look , aplicand blush roz concentat in parte centrala si blurat catre exterior. Foloseste ruj roz si un straop de gloss pe centrul buzelor. Finiseaza machiajul conturand sprincenele si aplica mascara doar pe varful genelor.
1 Straluciri discrete Moon Beom Benefit Seplora
2 Fresh Duo Blush Babor
3 Stralucire de perla L'absolu Rouge Lancome
4 Glossy Glazewear SPF 15 Avon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu