MACHIAJ DE SEARA

Machiaj de seara ten deschis "Pometi trandafirii"
Flirt Violet: Este un machiaj de seara Smoky, se potriveste perfect acestui tip de piele. Poti incerca si alte variante , nu doar maro sau negru , movul merita incercat. Aplica fard mov , mat pe pleoapa mobila si sub genele inferioare , apoi indulceste nuanta fara stralucire si aplica fard auriu in coltul extern al ochiului. Foloseste mai multe nuante de fard pentru a obtine mixul perfect. Rimeleaza genele in zig-zac iar pentru buze alege un ruj hidratant cu tente portocalii.
1 Pentru nuante de mov: Eye Studio Quadro Maybelline Ny
2 Love 4 Duo Retro Glamour
3 Satinat Color Senzational Maybelline Ny

Ciocolatiui ten inchis la culoare Buze Corai:
Daca ai tenul inchis la culoare este bine sa te inprietenesti cu tonurile rosiatice. Si nu doar aplicate pe buze , inceraca un machiaj de zi cu accente fine si incepe prin a aplica o nuanta de mov visiniu dejur imprejurul ochiului , continuind pina in coltul extern. Pentru pometi alege blush bronzant. Opteaza pentru un creion de buze corai si folosestel pe post de ruj , deoarece textura lip liner-ului este mai uscata , poti compecta cu un balsan hidatant pentru buze.
1 Rezistenta indelungata Ombre Absolu Mono Lancome
2 Bronz Glow Beach Blush Cargo - Sephora
3 Perfect definite , Crayon Levres Chanel

Magie in pigmenti
Pielea maslinie accepta contrastele si este candidata perfecta pentru un machiaj executat cu tonuri puternice. Combinatia de violet si turcoaz este potrivita pentru seara. Obtine acest machiaj aplicand fard mov inchis pe ploapa monila si formand un triunghi in coltul extern al ochiului. Simetria nu este imposilil de obtinut incearca si vei reusi. Contureaza puternic genele de jos cu un creion turcoaza si traseaza dunga groasa pina la distanta la care a fost aplicat initial fardul. Pentru pometi alege perle bronzante si pudreaza cu generozitate dar nu in exces. Rujul deschis intregeste machiajul.
1 Pigmenti mov Couleurs Nature Yves Roucher
2 Surprinzator Expression Kajal Maybelline Ny
3 Summer Touch Arabian Glow

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu