Sandale gladiator 2013 sau cizme ultra decupate la moda

Sandale gladiator 2013 sau cizme ultra decupate la moda

Sezonul festival 2013 te va surprinde in cele mai inedite forme. Propunerile vestimentare pentru aceasta perioada reinventeaza, inoveaza si adapteaza piese deja cunoscute pentru a creia un mix fresh si original.
V-am prezentat de la inceputul sezonului primavara- vara 2013 principalele tendinte in materie de incaltaminte. Pentru ca majoritatea dintre dumneavoastra sunteti in cautare de sandale ideale pentru vara , va propunem niste modele.

Sandalele gladiator sunt de aceasta data tinta tuturor privirilor. Insa diferenta anul acesta este ca aceasta se apropie mai mult de cizme, astfel ca privind unele modele nu vei stii exact daca sunt sandale gladiator sau cizme ultra decupate.

Pornind de la idea sandalelor joase cu talpa plata si cu multe barete, designerii de incaltaminte te invita sa incerci modele de sandale si pantofi cu toc inalt, fie el gros, conic, subtire sau dreptunghiular.

Vei intalni si piese clasice din categoria sandale gladiator, acestea revin la inaltime ce depasesc jumatatea gambei spre genunchi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu