Modele de picturi pe fata pentru copii


Pentru petrecerile copiilor pictatul pe fata este ca o poveste din basme. Aceste picturi se realizeaza cu vopsele profesionale pe baza de apa, special create astfel incat nu vor dauna tenului copilului si nu sunt toxice.

Campionii Lucian Bute si Ionut Iftimoaie vor fi pe 1 Iunie la Busteni, la petrecerea organizata pentru copii la Fun-Park Kalinderu din Busteni.

De ziua lor copii se vor bucura de o multime de surprize, pregatite special pentru ziua lor de primaria din Busteni. Petrecerea va incepe la ora 11.00 unde vor fi intampinati de clovni si printese care le vor oferi baloane si picturi pe fata, fiecare ce-si doreste incepand de la animale pana la fluturi si altele.

Divertiland este cel mai mare parc de distractie din Bucuresti.Acesta sarbatoreste cu mult fast Ziua Internationala a copilului prin programe dedicate special copiilor si acces liber in parc pentru iei .Aici au loc programe de Karaoke, picturi pe fata, animatori profesionisti, printi si printese din cele mai iubite desene animate. Divertiland ofera servicii complecte pentru copii, astfel incat acestia sa se bucure cat mai mult de atractiile parcului, intr- un mediu sigur, in timp ce familia se poate relaxa fara a avea grija celor mici.
Aici se pot organiza si petreceri private pentrul copilul dumneavoastra, personalul este de cea mai inalta clasa, iar mancarea este buna si meniul este in functie de cerintele fiecaruia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu