Elmiplant Sun - lotiune spray de protectie solara dupa plaja


Dupa o zi de plaja soarele nu-ti va da drumul asa de usor , pielea va fi fierbinte si vei avea senzatia ca te stringe. Pentru ca odata cu bronzul piele sufera o degradare prin pierderea elasticitatii si scaderea nivelului de hidratare. De aceea protejarea pielii dupa expunerea la soare este la fel de importanta ca si protectia inainte de expunerea la plaja. Lotiunea spray dupa plaja se aplica prin masaj pe pielea curata , dupa fiecare expunere la soare. Lotiunea spray dupa plaja asigura hidratarea pielii dupa expunerea la soare comferandui supletea. Prin continutul bogat in eucaliptol ulei de tei si vitamina e , emulsia calmeaza pielea iritata dupa o zi de plaja.
Elmiplant Sun - lotiune spray de protectie solara dupa plaja
Calmeaza si racoreste pielea bronzata , vitamina e hidrateaza intens pielea converandui suplete si elasticitate , mentine si protejeaza bronzul , se absoarbe rapid si este usor de folosit.

Lotiunea elmiplant este tratata dermatologic este un produs hipoderginic , fara parabeni , parfum hipoalergic. Lotiunile pt protectie solara SPF 10 si SPF 25 protejeaza sanatatea si frumusetea pielii tale , acestea sunt bogate in complex vegetal continand extracte de fructe de padure cu puternic efect antioxidant si hranitoare vitamina e care protejeaza eficent pielea impotriva imbatranirii premature.

Uleiurile spray pentru bronzare accelerata SPF 0 , 6 SI 10 obtine bronzul exotic mult visat , rapid si natural folosind uleiurile elmiplant sunt imbogatite cu uleiuri de Macadamia & Cocos care previn dezhidratarea pielii mentinanduo catifelata , fixeaza bronzul. Lotiunile dupa plaja Elmiplant Sun iti asigura comfortul si hidratarea necesara pielii dupa expunerea la soare fiind imbogatite cu ingrdiente si calmante. Prin actiunea sa intensa aloe vera calmeaza pielea si stimuleaza procesul de regenerare celulara in timp ce D-banthenolul hraneste pielea ajutand la pastrarea elasticitati sale. Cu formule revigorante ce se absorb rapid , lotiunile dupa plaja racaresc si calmeaza instantaneu pielea asigurand un bronz de durata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu