Ce tatuaje se poarta in 2013 si unde?

Tatuaje permanente sau tatuaje temporare, tatuajele vor fi mereu la moda.
Tatuajele s-au transformat incet, incet de la simple desene intr-o adevarata arta. In ultima vreme acestea au devenit un accesoriu de nelipsit. Florile, fotografiile sau scenele reale imbinate cu fictiune infrumuseteaza acum corpurile celor care vor sa aiba un tatuaj cu totul si cu totul special. Specialistii spun ca in ultima vreme se pune mare accent pe detalii,va mai indeamna insa sa va ganditi bine daca vreti un tatuaj, nu uitati ca modelul ramane poate toata viata. Multi oameni se lasainfluientati de vedete care de cele mai multe ori dau tonul in moda. Mare atentie unde va faceti un tatuaj, cautati mereu cabinetele profesioniste astfel specialistii spun ca exista riscul sa va distrugeti pielea si sa va alegeti cu boli grave. Costurile unui tatuaj variaza de la cateva sute de lei la 150 euro in functie de complexitatea modelului sau decorate cu cristale.

Ultima moda este tatuajul cu henna. Arta desavarsita a tatuajului se gaseste in statiunea Costinesti. Fetele prefera de obicei tatuajele micute, situate strategic, anul acesta a revenit la moda tatuajele tribale si cele cu litere chinezesti.

Oamenii au in general o perceptie personala, uneori unica asupra a ceea ce inseamna un tatuaj frumos. Iubitorii de tatuaje se pot imparti in 3 categorii: cei pentru care conteaza designul, pentru alti conteaza partea corpului ales pt desenat si nu in ultimul rand cei ce isi fac un tatuaj cu o semnificatie a parte( chipul copiilor,data la care au pierdut pe cineva drag sau altele.)

Pentru primele categorii va exista intotdeauna o inspiratie in moda momentului, mai ales daca tatuajele nu sunt permanente. In prezent, printre cele mai sexi tatuaje pentru fete sunt considerate cele din partea de jos a spatelui, deasupra liniei slipului. Linia spatelui si curbura soldurilor transforma tatuajele din acea zona intr-o alegere foarte apetisanta. Modelele cele mai apreciate pentru aceasta zona sunt cele cu design tribal: flori, fluturi si orice alta forma simetica fascinanta din natura.

Pentru barbati, unul dintre trendurile verii este tatuajul banderola. Acest tip de body art trage atentia de obicei asupra bicepsilor, asa ca este important ca barbatul in cauza sa nu fie piele si os, pt ca tatuajul sa arate frumos. Desenele tribale, arta celtica, liane impletite sau chiar lanturi sunt cele mai apreciate designuri.
Lanturile ca model de tatuaj au fost lansate de catre lumea modei, Chanel a facut primul pas, in colectia de primavara- vara 2010. Manechinele au defilat pe scena imbracate in clasicele costume ale creatiei, insa fiecare avea un detaliu: cate un tatuaj ce continea ca motiv lantul. Nu sa oprit aici, ci a continuat sa comercializeze o colectie de tatuaje temporare aplicabile cu aceleasi teme.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu