Vacanta in Brazilia Porto da Barra - Salvador Brazilia

Vacanta in Brazilia Porto da Barra - Salvador Brazilia

Daca marile orase se lauda cu cele mai luxoase si frumoase plaji, atunci Sidney ar defila cu: Bondi, Los Angeles, Venice si nu in ultimul rand cu Rio de Janerio cu Copacabana si Ipanema. Daca ati ajuns in Brazilia sa va opriti putin la cea mai frumoasa plaja care impodobeste aceasta tara cu proportii de continent. Cel mai vechi oras Brazilia , Salvador ascunde plaja "Porto da Barra". Situata la intrarea in golful Bahia de Teodo Os Lantos, plaja este impodobita doar cu un mic si cochet fort colonial de culoare alba si cu Biserica Catolica , deasemenea Dalba asezata pe o mica colina. In rest peisajul ne incanta cu defilarea barcilor pescaresti si al celor catorva tinere localnice care se scalda aici. Apele sunt intotdeauna linistite clare si foarte curate. Pentru o tara care are peste 7000 mii km plaje orientate spre est Porto da Barra nu doar cea mai frumoasa plaja din Brazilia , datorita orientari sale spre vest ofera apusuri de soare magnifice.

Viza de intrare în Brazilia

Cetăţenii români, posesori ai unui paşaport (simplu) valabil, sunt scutiţi de obligativitatea deţinerii unei vize pentru a intra, tranzita sau rămâne pe teritoriul Republicii Federative a Braziliei pentru o perioadă de până la 90 de zile. Pentru o călătorie pe o perioadă mai mare de 90 de zile în scopul de a exercita o profesie sau de a studia, trebuie să obţină în continuare vizele corespunzătoare înainte de intrare.
Vizele se eliberează de Ambasada Republicii Feredative a Braziliei la Bucureşti, B-dul Aviatorilor nr.40, Sect.1. Tel.021-2301130, 021-2307825, Fax. 021-2301599, E-mail: braembuc@starnets.ro , de unde pot fi obţinute şi detalii suplimentare privind şederea pe teritoriul Republicii Federative a Braziliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu