Sms-uri si texte triste - Mesaje dureroase de despartire si singuratate

Cand treci printr-o perioada proasta aduti aminte ca exista cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine si eu sunt aceea.

O floare si o scanteie e in inima mea cand te vad pe tine cu alcineva.

Impreuna vom fi ca pasarile cerului , ne va lega iubirea inimile noastre vor fi impreuna mereu , eu ti-am darit iubirea treuia sa fi al meu. Dar , dar in viata noastra soarele a apus , tu ai ramas in sufletul meu , cu lacrimi vom plange amindoi. Pentru ca am pierdut fara sa ne dam seama ce aveam alaturi , am pierdut o iubire adevarata ia acum in urma noastra plange si banca ( nu brd :) ...)  banca pe care ne-am jurat iubire si ne imbratiseam cu dorinta sa raminem asa pe veci. Acum e pustie si ne duce dorul , ti-as da luna de pe cer sa fi iar al meu/a mea

Daca soarta si destinulma vor desparti de tine , sa pastrazi aceste randuri amintire de la mine.

Dragostea e un nimik , viata e un nimik , iar tu esti cel mai mare nimik din viata mea.

Poate e grea despartirea , poate e greu sa fi singur , dar e mult mai usor decat sa fiu impreuna cu tine...

Iubirea noastra a inghetat intr-o amintire, ma gandesc la tine , si mia dor de tine , si nu stiu cum mi sa intamplat tocmai mie , mie gandul iar la tine , din pacate.

Poate inima ta e un pom din care frunzele iubirIi se pot ofili si trebuie sa cada din cand in cand, dar inima mea nu e asa inima mea e o frunza.

Despartirea de pesoana iubita este un lucru trist si foarte greu de facut. Ar fi de preferat sa nu faceti printr-un simplu sms sau mesaj de dragoste ci so faceti fata in fata.

Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc , sufera cel ce iubeste , cel iubit isi bate jok.

Dragostea este ca un razb@i incepe dintr-un nimic si se termina greu , dar intotdeauna iti va ramine in minte.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu