Pedichiura 2013: Modele de pedichiura si sfaturi


Cum trebuie sa arate o pedichiura impecabila, ce trebuie sa facem ca sa avem o pedichiura cat mai frumoasa?

Picioarele frumoase se eticheteaza in functie de lungime , fermitate , proportii dar si prin pedichiura. Asa ca puneti perechea perfecta de sandale si atrage privirile tuturor cu unghiile tale atent ingrijite.

Inmuierea si curatarea:
Inainte de a-ti aplica lacul de unghii , este bine sa-ti cureti picioarele si da forma unghiilor. Incalzeste apa la o temperatura medie si unple un vas pe jumate cat sa-ti acopere degetele , poti adauga niste sare cu diverse arome , sapun lichid , produse pt exfoliere , uleiuri esentiale. Astfel te vei relaxa si vei adauga un strop de prospetiune pedichiurei tale. Inmoaie talpile timp de 15 min si freacale cu o piatra ponce pe o singura directie inainte si inapoi astfel incat sa natazesti pielea.

Ingrijirea cuticulelor si a unghiilor;
Dupa ce ti-ai uscat picioarele aplica o crema emorienta pe cuticule , apoi impingele spre radacina unghiei cu ajutorul unui betisor din lemn. Abia dupa ce ai terminat acest pas vine momentul sa-ti tai unghile de la picioare. Colturile acestora trebuie sa fie patrate , astfel incat sa eviti incarnarea lor , urmatorul pas le puilesti ca sa nu se agate.

Aplicarea ojei:
Dupa ce ai dat o forma unghiilor te poti apuca sa le dai cu lac. Aplica un lac hidratant , doua straturi de oja , apoi inca un strat protector , acortand suficent timp de uscare intre straturi. Ca sa nu ti se intinda oja , desparte degetele si ai grija sa nu te misti pana nu se usuca. De asemenea fi atenta sa nu ti o culoare pe unghii mai mult de o luna , si in cazul in care esti bronzata foloseste culori vi pt ca se asorteaza de minune cu "Pielea Ciocolatie".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu