Nisipurile de Aur - Cazare si oferte pentru Hoteluri si plaja


Nisipurile de Aur Perla litoralului Bulgaresc cea mai populara statiune de pe litoralul Bulgaresc , isi are pe drept cuvant denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Aflata la doar 15 km de Albena si circa 18 km de Varna statiunea se desfasuara pe teritoriul parcului national Nisipurile de Aur, ingrijit cu multa atentie de ecologisti.

Denumirea "Nisipurile de Aur" din limba Romana este traducerea din limba Bulgara a "Zlatni Piasaci" statiune care in limba engleza este denumita "Golden Sands". Aceasta Statiune este situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante inconjurata de flori , stejari seculari si terase umbroase , ofera cele mai bune conditii pentru toate gusturile cum ar fi: soarele , plaja , si cei ce se bucura de aerosol , plimbari relaxante , si tratament. In parcul statiunii aflata la 277 m altitudine se poate vedea: cerbi , mistreti , iepuri , veverite , vulturi si nu in ultimul rand fazani. Majoritatea turistilor considera statiunea Nisipurile de Aur cea mai preocupata de moda , fashion se mai gasesc restaurante pt cele mai fine gusturi, cofetarii , cafe-baruri , restaurante cu specific pescaresc si ational bulgaresc cu reprezentatii si spectacole bulgaresti , melodii populare si costume de ale lor.

Sali de conferinte ultramoderne , tratamente balneologice , sali de sport , cinematografice in aer liber , cazinoul Racul Rosu "Krasnyl Rak" , Cluburi de noapte numita satra de tigani.

Statiunea Nisipurile de Aur este deschisa din luna mai pana in luna octombrie , temperatura medie a verii este 27 grd celsius iar a apei de 24 grd celsius. Se ofera tratament pentru artite faringite cronice si bronsite pe baza de namoluri , razelor ultra violete si a salinitatii apei. Plaja Nisipurile de Aur a fost premiata inca din 1996 cu premiul "Blue Flag" pentru curatenie si servicii de calitate , toate hotelurile dispun de piscine , lungimea plajei find de 3,5 km si pana la 100 latime. Statiunea Nisipurile de Aur ofera cazare in circa 80 hoteluri si vile , va puteti caza si in pensiuni si apartamente in regim hotelier.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu