Mesaje triste de suferinta - sms si declaratii noi de despartire

Sms si declaratii noi de despartire

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau pentru a putea aluneca pe obrazul tau si ajunge pe buzele tale dar nu as vrea ca tu sa fi o lacrima pe obrazul meu pentru ca ti-as pierde si de cate ori as plinge

Ziua in care te-ai nascut era ploioasa dar nu era ploaie cerul pingea pentru ca pierduse cel mai frumosinger.

Irata-mi ochii pentru cate admira mi-a furat inima cand te-am vazut , fa-ma ciudata sau nebuna dar de cate ori inima imi bate numele tau il rostesc.

Sufletul meu doreste sa se simte trist. M-am saturat sa fiu visatoare si sentimentala , mereu ma ascund , sunt lipsita de viata de vointa si  personalitate , traiesc in pustietate mereu , visez si ratacesc singura fiind totul in zadar , sunt neputincioasa ma lovesc si ma zbat pina la cea din  urma incercare. Privesc cerul si imi amimtesc tristetiile , sufletul mie gol , nicio fiinta nu poate sa mil umple ar fi zadarnica orice incercare. De cate ori scriu de atitea ori ma intristez. Citiind aceste versuri iti vei da seama cat de singura sunt , am nevoie de cineva.

Nu mai vreau sa aflu ce e viata , nu mai conteaza la cat de mult sufar , mult prea multa durere si tot actita dragoste in suflet oare se merita? Pentru toate astea. Traiind cu speranta ca cineava va privi si spre mine asa cum sunt eu, ci numai pentru a se juca cu sentimetele mele , un joc amarnic perntru sufletul meu ce mia adus multa durere ce ne drept este totul.

In viata conteaza acea persoana care o ai langa tine , sa te iubesca cu adevarat. As vrea sa iubesc sa am si eu sentimente sa fiu iubita dar numai exista adevar in ziua de azi si nici iubire neconditioanata nu doresc nimic in lumea asta decat tu sa ma ti in brate sa patrund in sufletul tau sa iti daruiesc viata mea sa fiu indragostit de tine sa visez odata cu tine vreau sa fi aproape de mine sami daruiesti cuvinte si vorbe ce nu tradeaza sa fi totul pt ca ai un suflet bun.

Dragostea nu este asa cum ma asteptam , dragostea ma ranit , ma facut sa pling. Nimic nu se poate compara cu ce am trait langa tine , mai parasit totul e trist iar tu nu vei sti niciodata te-am dorit cu toata fiinta am iubit zambetul tau, sinceritatea ta si speranta ce mi-ai dat sunt doar amintiri ce niciodata nu le voi mai simti, traiesc fara tine si incerc sa uit dar mai mult imi lipsesti , nu te vei mai intoarce pt ca nu erai pt mine. Te voi uita ma voi plimba pe starzi voi plinge supararea mea.

Numai tu ai putut sa-mi dai un vas sens vietii mele dar pacat ca nu te am langa mine ci doar in mintea mea. Cand inchid ochii te visez pe tine nu pot dormi noaptea pt ca vreau sa fiu cu tine dar totul e un vis , doar un vis cu tine. Oare poti a auzi durerea ce te striga sau durerea ce imi lacrimeaza , inima imi bate tot mai incet caci niciodata nu ma auzi cand iti vorbesc , iubesc o fiinta departe de mine , sufletul mie trist , inima distrusa as vrea sa te imbratisej dar visul mi te fura.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu