Mesaje si declaratii de dragoste noi pentru ea si pentru el - sms deiubire

Texte de dragoste noi pentru ea si pentru el

Niciodata trandafirii nu inflorec mai frumos ca atunci cand doua inimii intre ele se iubesc

De ce oare nu se poate sa te vad cand imi doresc sa-ti sarut gurita dulce si sa-ti spun ca te iubesc

Tu nu sti de mine , nu sti cine sunt, dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma sti , ma vrei , ma ai iar eu te privesc si nu-mi ajunge , te simt si nu satur te am si te mai vreau.

Te iubesc la nebunie, tu esti toata viata mea pt ca te faci tu mic, sigur alta te-ar lasa.

Dragoste nu reprezinta decat drumul care duce la cucerire, apoi totul se va ineca in obisnuinta, se sfarteste lupta si urmea supararea, se duce farmecul necunoscut.

Tu esti muza mea care ma inspiri , tu esti darul meu care ma alina, tu esti viata care o traiesc, tu esti totul pentru mine.

Printre nori si printre stele iti trimit gandurile mele, si pe cea mai mica stea , iti trimit gurita mea, mio trimiti si tu pe a ta?

Nu am sa mai pot respira fara ati vedea fericirea, sa iti vad culorea ochilor si fara a ma juca in parul tau.

Iti trimit msj acesta pentru ca mi-ar fi placut sa fi aici , nu pentru cateva ore, ci pt toata viata. Scumpule nu am cuvinte sa-ti multumesc pt tot ceea ce faci pt mine de ceva vreme stiu numai de un singur lucru de tine si traiesc un singur sentiment cu iubirea ce tio port, viata mea mi sa schimbat radical si sunt cea mai fericita alaturi de tine.

Pentru lumea intreaga esti doar o persoana dar pt mine insemni lumea intreaga.

Daca ibesti frumosul nu ma iubi , sunt altele mai frumoase ca mine, daca iubesti bogatia sunt altele mai bogate ca mine , daca iubesti iubirea iubeste-ma ca-ci ca mine nu te va iubi nimeni vreodata.

Pot sa se sfarame muntii , pot sa se clatine dealuri , dar dragostea mea nu se va muta de la tine , fiinca te iubesc si ai pret in ochii mei cat timp va exista soare si luna , cat timp floriile nu-si pierd parfumul , cat timp pasarile ciripesc , cat timp respir voi fi a ta , iar tu vei fi alesul inimii mele, dragostea mea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu