Gallus colorant de vopsea praf pentru oua de Paste

Gallusul colorant pentru vopsea de oua pot fi de diferite culori cum ar fi: vopsea rosie de oua, vopsea albastra de oua, vopsea galbena pentru oua, vopsea mov de oua, vopsea albastra de oua,

Continutul unui plic este suficient pentru 10 oua.

Mod de utilizare Retete si mod de preparare

Pentru degresare , ouale se spala cu detergent si apoi se fieb.

Continutul unui plic de vopsea si 2 linguri de otet de 9 gr c se toarna peste 700 ml apa si se fierbe pina la dizolvarea colorantului.

Ouale firbinti se introduc in solutia obtinuta si se lasa timp de 5 min.

InIngrdiente":
Sare, coloranti, tartrazina E102 si albastru Brillant Fcf E 133

Pentru culori intense va recomandam sa folositi oua cu coaja alba

A se pastra la loc uscat si racoros.

A se consuma pana termenul de pe plic

Distribuitor. DR. OETKER RO SRL: Str albesti, nr 50, Curtea de Arges Romania.

Pentru vopseaua cumpărată din comerț e bine să pregătiți și mănuși că se ia tare greu de pe piele. O variantă ieftină și naturală este folosirea cojilor de ceapă roșie la vopsit – cam 5 cepe mari pentru 12-15 ouă roșii.

,,Nu cumpăraţi vopsea de ouă de la colţul străzii sau de la tarabeleipp din locuri neautorizate – poate fi extreme de toxică”.Potrivit specialiștilor, vopseaua tipografică și cea textilă se infiltrează în coaja oului și provoacă iritații ale pielii și probleme digestive celor care consumă tradiționalele produse.
Autoritățile îi îndeamnă pe oameni să fie precauți atunci când cumpără vopseaua de ouă și să evite comercianții ambulanți, care, de cele mai multe ori, vând produse netestate, periculoase pentru sănătate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu