Ce trebuie sa contina Trusa de manichiura pentru femei moderne

O manichiura perfecta cu ingrijire se tine , nu-i asa?
Unghiile necesita o ingrijire atenta asa ca pe linga trusa de machiaj nu uita sa ei cu tine cea de manichiura.

Unghiera pentru unghiile de la maini, ceea cu care iti tai colturile unghiilor pt a le da forma dorita.

Unghiera pentru unghiile de la picioare care este mult mai mare si mai rezistenta , poate nu o folosesti la fel de des ca pe unghiera obisnuita adica cea de la maini, dar pentru realizarea pedichiurii chiar ai nevoie de ea.

Pila din carton realizata din mai multe starturi adica 4-6 starturi si mai multe nivele de pilire , cu care poti oferii unghiei stralucirea naturala si sa nivelezi unghia.

Pila din metal , atit de necesara atunci cand trebuie sa fa-ti manichiura. La fel ca pila din carton cea din metal poate fi de dimensiuni diferite. Pila este folosita pentru a da forma unghiilor sau chiar pentru a le scurta prin pilire.

Forfecuta pentru unghii , pe care o poti folosi in locul unghierii pentru colturi sau daca inca mai practici taierea cuticulelor vei avea nevoi de ea.

Crema sau lotiunea cu vitamine pentru cuticule , care te va ajuta sa scapi de ele , fara sa fie nevoie sa le tai de fiecare data.

Betisorul pentru cuticule necesar pentru a impinge cuticulele dupa aceea lasi crema sa actioneze putin.

Dupa terminarea manichiurii daca vrei sa-ti dai unghiile cu oja , nu uita de baza - tratament pentru unghii pe care so aplici inaite de oja , iti va intari unghiile si ti le va proteja.

Lacuri si oje pentru unghii asta nu inseamna ca trebuie sa se gaseasca la tine in poseta trei lacuri si zece oje in nuante diferite , poti alege sa ai mereu cu tine nuanta preferata

Si daca am vorbit de oja , neaparat trebuie sa ai cu tine lotiunea de indepartat oja , iti recomandam lotiunea fara acetona care nu contine alcol ci au vitamine atit de benefice , dar si rol de intaritor pentru unghie.

Sprey pentru uscare rapida , utila atunci cand nu poti astepta sa se usuce oja

Nu uita nici de crema de maini si unghii care hraneste si intareste unghia.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu