Biografie Elena Gheorghe - Curriculum vitae Elena Gheorghe de la TrupaMandinga

"Numele meu este Elena Gheorghe, sunt nascuta pe 30 iulie 1985, sunt o leoaica ambitioasa, iubesc oamenii, muzica si dansul", astfel se descrie în câteva cuvinte cântareata.

Date personale

Porecle: Elena

Functia detinuta: cantareata de muzica pop si latino

Data si locul nasterii: 30.07.1985, Bucuresti

Stare civila: Casatorita

Copii: Nicolas-Razvan, 10.12.2011

Nationalitate: Romana

Religie: crestin ortodox

Cele mai importante evenimente din viata ta: A castigat Festivalul "Ursuletul de Aur", 2000; Venirea pe lume a lui Nicolas, 10.12.2011; Casatoria religioasa cu Cornel Ene, 08.07.2012.

Elena Gheorghe, cantareata de muzica pop, latino si dance, s-a nascut pe data de 30 iulie 1985, in Bucuresti.

Elena Gheorghe este jumatate aromana, jumatate ardeleanca, provine dintr-o familie de preot si crede cu tarie ca cel mai important lucru din lume este familia ei. Are o sora, Ana jurnalist, si un frate, Costin, fotbalist de `Sportul Studentesc`.

Mama ei, Marioara Man Gheorghe, este cantareata de muzica populara si a fost cea care i-a inspirat Elenei dragostea pentru muzica.

iunie, 2006 - isi lanseaza primul album solo, intitulat Vocea ta;
Septembrie, 2008 - lanseaza albumul de muzica armaneasca Lilicea Vreariei si albumul pop/latino Te ador
Mai, 2009 - Elena reprezinta Romania la Finala Eurovision de la Moscova, de unde se intoarce cu un loc 19
Mai, 2010 - Elena lanseaza videoclipul piesei Disco Romancing
Noiembrie, 2011 - Elena lanseaza single-ul Midnight Sun.

Elena Gheorghe si Trupa Mandinga

Noaptea de sâmbata spre duminica ne-a lasat un gust amar. Trupa Mandinga n-a reusit sa obtina decât locul 12 în finala Eurovision din Azerbaidjan.

Dincolo de motivele oficiale, se pare ca gelozia a fost cea care i-a împins pe cei de la Mandinga sa îsi concedieze de-a lungul timpului solistele. Iar acest lucru a fost cât se poate de clar în cazul Elenei Gheorghe. La începutul lui 2006, ea anunta oficial ca paraseste Mandinga pentru ca nu era de acord cu aducerea a înca doua soliste în trupa. În realitate, marul discordiei a fost altul: baietii si impresarul formatiei au considerat ca Elena era mult prea promovata. De fapt, erau deranjati de faptul ca numele ei se confunda cu acela al formatiei, ca practic ea devenise imaginea care vindea.

Elena Gheorghe a plecat din formatia Mandinga în 2006
Dupa plecarea Elenei, baietii au adus în trupa trei fete: Biu Marquetti, Elena Ionescu si Antonieta Gonzalez Arocha. Exotica Biu a devenit rapid centrul atentiei, si ea, ca si Elena Gheorghe, fiind intens mediatizata.

Site oficial: elenagheorghe.ro/ro, si facebook.com/elenagheorgheoficial

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu