Tunsori si coafuri de primavara vara 2013 pentru doamne si domnisoare


Ce tunsori frezuri si coafuri de primavara - vara 2013 se poarta la moda?

Cosite perfecte 2013; Pieptanati bine parul si impartitil in doua , cu carare pe mijloc sau intr-0 parte in fata dupa cum stiti ca va vine mai bine . Impletiti fiecare coada cat mai strans cu putinta prinde terminatia fiecarei cozi cu un elastic cat mai apropiat de culoarea parului si cat mai subtire. Luati fiecare coada si trecetio peste crestetul capului fixand-o cu ace de par. Pute-ti folosi si acee si accesorii daca megeti la un eveniment care permite un astfel de look. Ascunde-ti varful fiecarei cozi la baza impletiturii, daca aveti par lung sau in spatele coditei  pereche , daca aveti par de lungime medie ajezativa firele de par cu un pieptan si apoi dati cu un spray fixativ.

Coafura din elastic 2013: Bentita elastic poate fi folosita atit pt a ne tine parul departe de fata cat si pentru a realiza o coafura diafana numai buna pentru paste. Bentitele din elastic disponibile pot fi folosite si alfel decat ca ajutor pt a ne tine parul de chip atunci cand ne spalam pe fata. In primul rand punem bentita-eleastic in jurul capului astfel incat sa lasam cam 3 degete distanta de la timpla la elastic. Parte de pe lateral pieptanata bine in prealabil o rotim de jur imprejurul elasticului pina ajungem la jumatatea lui. Procedam la fel si cu a doua parte laterala.

Tunsoarea Bob: Botul tuns in scari a lui Julianne Hough pina la umeri este o tunsoare care desi pare simpla ofera o nota buna de eleganta si un aer sofisticat celei care il poarta. Pentru a obtine acest look, parul trebuie sa fie filat catre varfuri si last mai des la mijloc pentru a crea volum.

Tunsoarea gheruta 2013: Pentru a obtine acest look este nevoie mai intai de cararea pe mijloc si de un ondulator gros pt a obtine valurile usoare care sa incadreza fata. Pentru a evidentia linia tunsorii folositi un strop de ceara sau un ser pt varfuri. La final aplicati un fixativ pentru ca buclele mai mult decat lejere sa reziste toata ziua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu