Sfaturi de ingrijire a unghiilor la barbati


Cum se realizeaza ingrijirea unghiilor la barbati - mod de actiune si tratamente specifice pentru unghii la barbati

Pentru a le scurta una din cele mai mari greseli care inca se mai practica este taierea unghiilor. prin folosirea unei forfecute sau unghiera , unghia crapa si sufera o adevarata trauma. De aceea specialisti recomanda sa le scurtezi constant cu ajutorul unei pile.

Nu-ti taia cuticulele: Din nou o practica nesanatoasa taierea cuticulelor este o cale sigura spre infectie, deoarece iti protejeaza unghia de microb. Exista in prezent numeroase creme sau geluri de care poti folosi pentru a curata cuticulele , chiar cu ajutorul unui betisor spacial le poti impinge si astfel poti obtine un aspect impecabil si sanatos.

Alimenteaza-te corect: Fructele si legumele sunt o adevarata necesitate pt unghiile tale acestea contin vitamine , minerale si enzime. Nu trebuie ocolite nici alimentele bogata in sulf si siliciu precum: Broccoli sau ceapa. De asemenea bea cat mai multa apa si consuma suplimente cu complexul de vitamine B.

Foloseste cosmetice potrivite: Unghiile au nevoie si de tratament local. Asa ca din trusa de manichiura nu trebuie sa lipseasca urmatoarele: Ulei hranitor pentru unghi , intaritor ulei pentru cuticule , vitamine antiexfoliere.

Foloseste tratamente naturale: Este bine sa-ti hranesti unghiile cu produsele naturale pe care le gasesti chiar in bucatarie cu ar fi: Uleiul de masline sau cel de ricin fac minuni pt intarirea lor, zeama de lamaie este un aliat anti-ingalbenire : iar mierea le hraneste in profunzime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu