Sapunul Dove: Proprietati de ingrijire a tenului si a mainilor, pielii


Sapunul DOVE este intradevar o mica minune. Studiile clinice arata ca este esential sa aducem un plus de hidratare pieli nu doar sa inlocuim ceea ce sa pierdut prin spalare , expunerea la vant sau poluare. Dove are grija de piele atunci cand o curata , o hraneste in profunzime , nu distruge Ph-ul si bariera naturala a pieli , o face mai frumoasa si mai catifelata.

Dove este un sapun cu o formula revolutionara care contine o patrime crema hidratanta si ingrediente de curatre neutra a aparut pe piata in SUS in 1957. Dove promite ca nu va usca pielea asa cum fac sapunurile obijnuite. Astfel dove a inceput sa fie perceput ca o marca care face exact ceea ce promite , si sa conturat relatia de incredere profunda dintre Dove si consumatori. In 1989 Dove sa lansat in Italia bazandu-se pe folosirea celor 2 compani. Rezultatele nu au intarziat sa apara , iar in 1990 a fost replicat succesul si in alte tari precum: Franta ,  Gremania , si Austria iar in anul 1996 Dove fuse-se lansat in peste 80 de tari.

La noi in tara Dove sa lansat in anul 1997 cu produsul care este si astazi "Inima marcii" Sapunul crema care curata pielea si o hidrateaza. Portofoliul Dove sa extins in decursul anilor urmatori prin diversificarea produselor in prezent brandul cuprinde 3 categorii: Produsele pentru ingrijirea pielii , produse pentru ingrijirea parului si deodorante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu