Parfumuri de lux de dama 2013


De multi ani femeile reprezinta sursa inspiratiei pentru multi parfumieri renumiti. Secole intregi s-au dezvoltat potiuni aromate pentru doamne si domnisoare si de-alungul timpului trecand prin nenumerate schimbari si reinventandu-se tendintele modei si aparentelor. In ziua de astazi parfumurile au ajuns in topul celor zece produse vandute  pe plan mondial. Casele de parfumuri care intruchipeaza luxul precum; Chanel, Christian Dior, Sau Bvlgari, toate au avut ca punct de pornire arome destinate in totalitate doamnelor.

Parfumuri de dama 2013 de lux: Eau de Cologne este una dintre cele mai vechi case de parfumuri renumite pe plan international , fiind lansat in anul 1875 de catre ferdinant muelhens. Acesta a transmis consumatorlor ca cine il foloseste isi improspateaza mintea , trupul si sufletul
Formula acestui parfum 4711 Eau de Cologne este si acuma apreciata in intreaga lume , acesta reprezentend pt un public foarte larg un "clasic" de ne-egalat. Notele de top sunt arome din ulei de portocale, piersici, busuioc, bergamota si lamaie, cele de mijloc sunt alcatuite din crin, pepene galben, iasomie si trandafiri bulgaresti, iar cele de baza sunt din patchouli , vetiver, lemn de santal, mosc, muschi de stejar si cedru. Accentuarea unor arome clasice si rafinate ii comfera acestui parfum o caracteristica nobila si placuta.

Parfumuri de lux pentru femei la moda in 2013: Maurer & Wirtz Mustang Woman: Este un parfum floral fructat ce a fost lansat in anul 2006. Compozitia parfumului se deschide cu arome fructate ce se formeaza ca un cocktail de vara aromat si fermecator cu gust de rabarbar, grapefuit, para si fructe rosii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu