Ondulatoare de par 2013 Remington Philips Panasonic si Rowenta


Care sunt cele mai bune ondulatoare de par pentru fete, doamne si domnisoare frumoase

Ondulatorul de par Remington are un invelis ceramic , avisaj digital LCD temperaturi 130-230 gc incalzire rapida in 30 sec. Ondulatorul ceramic iti protejeaza parul prin tehnologia Real Pearl si il va face de 8 ori mai neted iar buclele vor dura de 5 ori mai mult. Forma este conica pt ca buclele sa fie perfecte iar varful este in permanenta rece , are o putere de 42w mai are un buton de blocare al temperaturii pt a preveni schimbarea accidentala al acesteia, mai are un cablu pivotant de 3 m lungime.
ondulatoare de par remington, ondulatoare par carrefour, ondulator par remington ci151, ondulatoare profesionale, bigudiuri remington, ondulatoare ieftine, aparate ingrijire corporala remington, ondulator remington ci95, ondulator de par remington ci151

Ondulatorul de par Philips cu suprafata ceramica , cu o perioada de incalzire 30 sec , are o putere de temperatura de 220 grade celsius are reglare neteda a temperaturii , are si el afisaj de temperatura , lungimea cablului este de 1,8 metri , are indicator de "gata de lucru" culoarea neagra iar garantia este de 24 luni.
ondulatoare de par philips, ondulatoare par philips preturi, accesorii philips, ondulator ceramica philips

Ondulator de par Rowenta, tipul indreptator - ondulator suprafata ceramica , perioada de incalzire 60 sec , are avisare de temperatura 230 gc , indicator gata de lucru culoare alb si negru reglare neteda a temperaturii garantie 24 luni.

Ondulator de par Panasonic , tipul este indreptator-ondulator suprafata ceramica , incalzire temperatura 200grd c are numar de pregrame 5 , reglare neteda a temperaturii , indicator de functionare , nr de accesori 5 ,culoare neagra , placi interschimbabile adica: indreapta, onduleaza val adinc , val mediu dar si scazut, si super volum.
Ondulator de par Panasonic EH 1771A825,Panasonic - Uscatoare si Ondulatoare par, Pret Ondulator de par Panasonic,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu