Modele De Unghii De Paste 2013 - Manichiura cu diamante, sclipici sidantele

Vine Pastele, iepurasul si unghiile noastre trebuie sa fie in ton cu aceasta mare sarbatoare. Modelele de unghii pentru paste pot fi facute foarte usor si simplu din: iepurasi, oua de pasti, cosulete cu oua , oua in iarba, sau puisori iesind din ou.

Iata cateva modele de unghii de pasti ce te-ar putea inspira:

Manichiura cu diamante este excelenta pentru o petrecere de pasti. Pentru realizarea acestei manichiuri ai nevoie de o oja in nuanta roz pastel si de acele pietricele de diamante. Aplici un strat de oja pe unghii dupa aceea iei un betisor si introdu unu dintre capete intr-un lac transparent. Iei cate o pietricica si o aplici din marginea unghiei catre interior. Dupa ce ai umplut unghia cu pietricele aplica stratul de lac pentru a impiedica dezlipirea lor.

Manichiura cu sclipici de paste. Pentru aceasta manichiura ai nevoie de un lac si de o cutie de sclipici. Prima data aplici un strat de gel si dupa aceea introduci degetul in sclipici , scuturi mana de surplusul de sclipici. Daca este uniform aplicat peste acesta aplici stratul de lac transparent.

Modele de unghii de paste: Maniciura semiluna - aveti nevoie de doua sau trei oje in nuante diferite pentru a obtine o semiluna la baza unghiei perforeaza o coala de hartie. Pozitioneaza gaura obtinind asfel incat pe unghie sa ajunga doar jumatate din spatiul gol. Umple acest spatiu cu o oja in nuanta deschisa (nd). Pe restul unghiei aplici doua straturi de oja intro nuanta puternica. Pe varful unghiei aplici doua straturi de oja inchisa la culoare.

Manichiura in nuante deschise de paste: Daca nu doresti culori aprinse , poti opta pentru cele calde , ca sa conferi un look normal ai nevoie de 2 lingurite de cafea macinata si 2 de zahar, pe care le amesteci. Aplica un strat de baza pt unghii, presara amestecul cate putin pe fiecare unghie iar lasfarsit aplici un strat de oja mata intro nuanta deschisa.

Manichiura cu dantela de paste: Pentru realizarea ei ai nevoie de o bucata de dantela pe care o tai in zece bucatele dar mai mari decat unghia. Aplici un strat de oja si apoi pui dantela , lasi unghia la uscat si cu o forfecuta tai surplusul de dantela. Pentru fixarea dantelei aplici un strat de gel.

Speram ca aceste modele de unghii 2013 de paste, manichiura de paste 2013 sa va fie de folos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu