Metode de bronzat - Bronz solar Bronz la tub si Bronzul organic


Ingrijirea pielii fetei
Structura pielii fetei este diferita de cea a pielii corpului. Aceasta este caracterizata de o densitate mai mare a vaselor de sange , o sensibilitate si delicatete marita. De asemenea este expusa permanent actiunii radiatilor , de aceea modificarile provocate de radiatiile UW la nivelul fetei sunt cele mai frecvente si mai periculoase. Va recomandam:
doi in unu crema spf 20 si baton spf 30 pentru prtectia fetei.
Ser normalizator dupa plaja pentru fata de la Iwostin.

Bronzul solar
Chiar daca este o solutie pe care multe persoane o aleg deoarece este practica si usor de realizat. Expunerea la solar este asemanatoare cu expunerea la soare. Sedintele de bronzare trebuie sa fie progresive , de la 2-3 min in primele sedinte , la 20 min in urmatoarele. Ambele bronzuri "Bronzul solar si cel natural" produc arsuri ale pielii iritatii , imbatrinirea prematura a pielii si cancer de piele.

Produsele profesionale pentru bronzat in solar 7 suns sunt balsamurile pt piele de cea mai buna calitate create de cei mai buni producatori americani , datorita experientei acumulate in cei 20 ani de activitate in domeniul bronzlui solar. Cozmeticele 7 suns nu doar accelerea bronzarea , datorita faptului ca ele contin ingrediente de cea mai inalta calitate. Produsele 7 suns ajuta la mentinerea protectiei pielii hidratando , toate produsele 7 suns contin ingrediente care neutralizeaza mirosul neplacut de dupa bronzare si mai ci=ontine ingrediente antibacteriene.

Crema tropical mango plus bronzer: Aceasta crema solara contine o noua formula cu extract de Guarana care activeaza circulatia sanguina , extracte bronzate si parfum exotic al fructelor tropicale mango, vitamina E si unt de shea hraneste si calmeaza pielea asigurand o piela fina si catifelata.

Bronzul la tub:
Cu ajutorul lotiunilor auto bronzate poti obtine un bronz uniform. Intru-un timp foarte scurt inainte de aplicare foloseste un exfoliant bland pt a indeparta celulele moarte. Foloseste o manusa fina pt intinderea auto bronzatului sau un auto bronzat spray. Realizeaza miscari circulare si rapide pt un bronz uniform. Singurul lucru neplacut este ca nu dureaza mult adica 1 saptamana dupa care trebuie sa repeti procedura, Va recomanda spry Photoderm auto bronzat de la bioderma.

Bronzul Organic:
Este un proccedeu aparut de curand la noi si presupune pulverizarea unei solutii organice ce coloreaza instantaneu pielea. Aparatul de aplicare este un pist@l special datorita caruia bronzul se aplica rapid si uniform. Solutia este pe baza de plante si anti-oxidanti ce nu contin alcool , acest procedeu de bronzare nu provoaca arsuri, nu usuca pielea, cancer sau imbatrinirea prematura a pileii. Este nevoie de o singura pulverizare care se realizeaza in cateva minute. Singurul dezavantaj este ca nu dureza mai mult de 8-9 zile este nevoie de o noua sedinta de bronzare, Va recomandam bronzarea organica la Keiko Slimspa, solutia pt bronzare contine acid hialuronic, aloe vera , vitamine , ginseng si musetel. Nuanta auriu-ciocolatiu apre in circa 5 min.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu