Mesaje de dragoste noi 2013 - sms originale pentru persoana iubita


Ce mesaje si sms-uri de dragoste sa-i dau iubitei, iubitului meu - Mesaje noi de iubire pentru persoana iubita

Nu dispretui lucrurile , nici o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele sa lumineze...noaptea!
Ai aparut in viata mea atunci cand nu credeam ca voi mai gasi vreodata iubirea!
Mi-ai luminat sufletul, eu am facut impreuna din noapte zi

Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge anul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca euna cu totul.

A iubi nu inseamna a ne preva unul pe celalalt , ci a privi amndoi in aceeasi directie.

Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu , te invarti in jurul aceleasi inimi pina ramai fara lacrimi.

Te iubesc ...cum iubeste pasarea libertatea, te doresc ..cum doreste pamantul apa, te ador...cum adora albina nectarul de pe floare, te sarut ...cum nimani altcineva nu poate sa faca mai bine ca mine, te astept...cum asteapta noaptea luna pe cer.

Vreau sa fi alaturi de mine sa-mi ouminezi viata , sa-mi faci ochii sa straluceasca , sa-mi faci buzele sa zambeasca.
Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artifici, visele mele devin realitate. Fi cu mine , caci alaturi numai de tine , simt ca pot respira.

Dragostea este ceata ce se formeaza cu aburii suspinelor.

Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzur@ta in vid.

Dumnezeu ne-a dat doua picioare sa mergem, doua maini sa tinem , doi ochi sa vedem , doua urechi sa auzim , dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o alcuiva ca tu sa o gasesti..

Dragostea e un munte pe care il urci razand , si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitilor o ascund de frica lumi...cand taina e descoperita dragostea se stringe ca un cliseu fotografic expus la lumina. Sa nu crezi ca poti starui cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul.

As vrea sa te poti vedea prin ochii mei numai asa ti-ai da seama ce insemni tu pentru mine.

Dragostea este o fiara care sta toata viata la pinda si te ucide cand iubesti cel mai tare.

Soarele nu ar fi portocaliu , marea nu ar fi albastra , eu nu as fi fericita daca nu ai fi tu.

Tot timpul sa desenezi cercrui in jurul celor pe care iubesti , nu inimii pentru ca inimile se pot rupe , dar cercurile nu au capat.

Daca cineva mar intreba ce inseamna o viata frumoasa m-as apleca asupra umarului tau, te-as stringe in brate si as spune iute asta "Te iubesc iubirea mea"

As vrea sa cred sa pot visa sa te pot aduce de partea mea, as vrea ca timpul sa-l opresc , sa-ti spun ca te iubesc. E greu sa iubesti si sa fi intotdeauna impreuna , dar aduci aminte ca cineva te iubeste.

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet sa ma lumineze si sa-mi spuna te iubesc, iar aceea raza sa fie vocea ta ce ma trazeste de dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu