Mesaje de dragoste noi 2013: Sms de iubire pentru ea sau el


NICI O FLOARE NU INFLORESTE, PINA NU ESTE UDATA, NICI O FATA NU IUBESTE , PINA NU E SARUTATA

Esti primul care dupa atita timp il iubesc cu adevarat de care jur ca nu m-am plictisit , dupa ca mi se face dor de la o zi la alta , celelate toate relatiile m-am plictisit dupa un timp , esti primul la care am gasit dragoste si tandrete , de care am auzit doar la unii si la altii si dupa care te asteptam atit de mult si cu asta am spus tot Gaby - Te iubesc!

Impreuna i-am furat soarelui o raza si ne-am facut cunune de fericire. Eu i-am rasit marii o lacrima si i-am daruit pamintului sa te aduca inapoi in zilele cand erai departe de mine. Am schimbat soapte cu iarna ce tocmai a plecat ca sa nu ne inghete iubirea. Am cazut in genunchi in fata rasaritului si l-am implorat sa mai stea in inimile noastre. Azi in sarbatoarea iubirii toate minunile sunt alaturi de noi caci natura ne-a binecuvantat cu puritate iar iubirea mea este mai sincera decat roua diminetii. Te iubesc!

Tu esti inceputul si sfarsitul meu eu si cu tine suntem noi , noi insemnand sfera iubirii desavarsite sufketul meu sa inlatuit de tine tu si cu mine doua zapezi care se topesc una dupa alta am invatat sa te iubesc asa cu respiri profund adinca si iremediabil.Tu ai cheia inimii mele , iar eu iti daruiesc inima. Vrei so deschizi? Dragostea nu are nevoie de cuvinte dar cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste.

Fiecare noapte , fiecare atingere , fiecare sarut pe care mi l-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata. Ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste pentru ca este mai mult decat atit tu esti speranta mea de a mai trai.

Iubirea e tot ce ne dorim iar in final e tot ceam mai avut. Daca exista un sens al vieti,,atunci el este sensul, daca nu ..el ar trebui sa fie..

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata ca roua in zor de zi , ca razele soarelui de primavara , ca florile din luna mai , vocea ta imi aduce bucurie in suflet, si gandul la tine liniste. Cea mai mare dorinta a mea pt tine este sa te fac fericit/fericita. Te iubesc!

Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

O scoica de aur este inima mea perla iubirii se afla in ea daca scoica se va sparge de stancile nici iubirea mea nu se va pierde pe veci.

Ingerasul meu cand te-am cunoscut nu stiam ce inseamna sa iubesti dar datorita acum stiu ce inseamna iubirea , iubirea este un sentiment care vine din suflet.

Dorinta mea este sa-ti spum cat de mult te iubesc sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile.

Asa cum doua buze se unesc pt a forma sarutul asa doua inimi se unesc pentru a forma iubirea.

O mie de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea asa ca rstul trebuie sa-ti imaginezi.

Gandeste-te la cel mai dulce lucru inmulteste cu infinit , aduna eternitate si vei sti cat imi lipsesti.

Cand un strop de poaie va atinge gura ta sa stii ca este o sarutare trimisa din parte mea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu