Lac de unghii 2013

Lac de unghii 2013 lacuri marca Opi, China Glaze, Jessica, Geleration, Corrupted Neon, Lacul Nails Inc si Ciate, OPI Nail Lacyuer

Istoria fascinanta a lacului de unghii. Oja sau lacul de unghii reprezinta un produs cosmetic preferat de femei fiind insotit de tot ce inseamna ingrijire a unghiilor , manichiura si pedichiura. Perceput ca un accesoriu a femeii moderne lacul de unghii exista inca de acum 3000 de ani fiind original din China si este compus din: Semninte , ceara , gelatina , miere de albine , guma arabica , si albus de ou din care se obtinea o pasta colorata folosita pt impodobirea unghiei. In timpul acela familiile regale foloseau aur si argint pt imfrumusetarea unghilor culorile pe care le foloseau pe timpul acela famile regala era rosu si negru. Persoanele de clasa inferioara nu aveau voie sa se dea cu lac de unghii iar pedeapsa era foarte aspra daca incalcau regula. In ceea ce priveste calitatea lacurilor de unghi aceste nu trebuie sa contina substante toxice in compozite precum dibutift@l@t , t@luen , sau f@rm@ldehidele. Dibutilfalatul este un plastifiant folosit pentru a impedica craparea sau ciobirea unghiei. De exemplu lacurile de unghii Beauty finsih cosmetics nu contin toluenti si nici o forma aldehida ci contin componente speciale care imbunatatesc structura unghiei
Lacuri de unghii, lacuri de unghii rimmel, lacuri de unghii l'oreal, lacuri de unghii mate, lacuri de unghii farmasi, lacuri de unghii farmec, lacuri de unghii profesionale, lacuri de unghii rezistente, lacuri de unghii online

Modele de lacuri de unghii la moda

Lac de unghii Jessica acest lac contine ulei de porumb , vitamina A si D3. Sunt eco-friendly si nu contin formaldelhide t@luent si DBP.

Lacul de unghii Bourjouis acesta lanseaza noua gama de lacuri Vernis 10 Jours. Combinatia perfecta intr-o formula fortifianta imbogatita cu pro-siliciu care cofera o rezistenta sporita si o pensula ingenioasa care permita o aplicare usoara si precisa.

Lacul Geleration , acest lac este eco-friendly si nu contine formaldehide, t@luen si DBP se aplica ca un lac de unghii , are rezistenta unui gel , comfera naturalete si stralucire unghiei , rezista pe unghie intre 3-4 saptamini , unghia nu se exfolieaza ofera protectie unghiei naturale si previne ruperea ei si se usuca foarte repede.

China Glaze; este un sistem revolutionar de lacuri de unghii folosite t aplicatii profesionale, formula lacurilor este creata astfel incat nu se ingroasa si nu mai este nevoie sa adaugi dizolvanti. Se usuca foarte repede nu sare , manichiura cu China glaze durea intre 7-10 zile mai este un produs profesional formula sa este un amestec special ce contine polimeri si rasini care lucreaza impreuna pt a crea un lac de unghii rezistent , cu elasticitate mare si durabil , polimerul mentine culoarea , stralucirea iar resina da flexibilitate si aderenta.

Lacul OPI Nail Lacyuer: acest lac este colectia gandita de directorul artistic Suzi Weiss Fischmann pentru sezonul primavara vara 2013, celebreza mixul de vechi si nou , clasic si modern intr-o serie de lacuri care includ 12 nuante de la alb laptos la auriu pretios , aramiu , rosu , mov sau chiar albastru stralucitor. Nuantele inspirate de tara nuastra duc rapid cu gandul la Transilvania si la cele cu vampiri.

Lacul Nails Inc si Ciate: ambele sunt existente pe piata nuastra de ceva vreme dar de data aceasta brendurile vin cu propuneri extrem de indraznete. La Nails Inc gasesti chituri cu mini sticlute de lacuri care nu reusesc sa se termine niciodata. Mai poti alege Ice Cream and Spinkles ce contine 3 culori pastel sau 6 culori mini nails potrivite pt orice tip de manichiura sau pt orice moment al zilei. Lacul Ciate isi face remarcata prezenta prin manichiur Chalkboard care ne duce cu gandul inapoi la copilarie. Aplici mai intai baza neagra apoi topul transparent , cu cele 5 creoane colorate iti poi desena fiecare unghie in altfel iar daca nu iti place rezultatul stergi si o ei de la capat.

Lacul Corrupted Neon; este manichiura inspirata de cluburile de noapte si culorile lor flourescente, tari si foarte frumoase. Inceraca aceasta manichiura care se vede in intuneric si nu treci neobservata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu