Ingrijirea parului vopsit la femei Sfaturi utile

Cum ne ingrijim corect parul vopsit?
Cum poti menaja parul vopsit de agresiunile chimice si cum il poti hrani pentru a ramine in cea mai buna stare?

- Foloseste produse adecvate pentru curatare cand ai parul vopsit nu prea poti folosi orice sampon , alege game de produse sompon balsam masca .....bag ling la masti de fata.....care sunt special formulate pentru par vopsit. Daca ai parul fin te poti lipsi de balsam sau iti poti aplica doar pe varfuri, in schimb samponul si masca trebuie sa faca parte din ingrijirea parului si de aceea iti recomandam 2 game profesionale: Inoa pentru par vopsit de la L'oreal si gama Color Care Therapy Biologe de la Matrix.

- Improspateaza varfurile pentru ca parul sa fie si sa arate sanatos , este sanatos sa tunzi varfurile la fiecare 3 luni. Astfel parul se va aranja mai frumos si culoarea nu va fi de mai multe nuante. Pentru protectie prelungita folosirea unui uulei de varfuri aplicat la fiecare 2-3 zile poate face minuni.

- Hidrateaza cu masti hranitoare, poate nu ai timp sa recurgi la masca la fiecare samponare , dar odata la 2 samponari iar prinde biine parului. Opteaza pentru mastile care redau luciu si revigoreaza culoarea. Iti recomand masca Care Brilliance de la Wella Professionals.

- Aranjeazal iscusit: Intretinerea parulu vopsit vizeaza si produsele cu care iti aranjezi suvitele. Se intampla ca parul tratat chimic sa se electrizeze , alege o firma antifrizz, apoi dai cu spuma sau fixativ care reda luciu: Glow , Gloss , Shiine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu