Greseli de ingrijire a unghiilor la barbati sfaturi importante


Ce greseli majore pot aparea la ingrijirea unghiilor barbatesti?
Iata cateva greseli de ingrijire pe care orice barbat ar trebui sa le evite, mod de ingrijire a unghiilor barbatesti

Nu acorda atentie unghiilor chiar daca ai mainile curate unghiile neingrijite vor lasa impresia unei persoane neglijente. Asta nu inseamna ca trebuie sa mergi la salon saptaminal ci poti folosi o pila de unghii cu care sa-ti rotunjesti colturile si sa-ti netedesti imperfectiunile.

Isi dau cu prea mult parfum: Daca te intalnesti cu o femeie este bine sa te dai cu parfum , femeile sunt sensibile la miosul placut. Insa daca exagerezi vei strica toata magia momentului, iar daca te duci la o intalnire de afarcere este la fel de rau. Limiteazate la 2-3 pufuri amplasate in 2 locuri strategice adica incheieturi si la spatele urechii si vei vedea ca mirosul va persista intreaga zi.

Nu au grija de ten: Ei cred ca este apanajul femeilor sa-si dea pe fata cu crema de zi , crema de seara , iar aici gresesc intrucat indiferent daca esti barbat sau femeie o piele neingrijita corespunzator imbatrineste mai repede. In plus ai grija la instrumentele de barbierit folosite cat si la produsele cozmetice pe care le folosesti pentru a reduce la minimum posibil iritatiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu