Curele de dama 2013 - Curele din piele ecologica la moda


Sa spunem ca a venit primavara si totul trebuie sa revina la viata chiar si moda. Un model de curele inspirat din anii 40-50 care revine si anul acesta dar cu modificari. Curelele vedeta ale acestui an sunt curelele pretioase , cu aspect metalizat fie ca sunt aurii sau argintii.

Curea dama din piele intoarsa maro sau grena cu o catarama metalica , dreptunghiulara se poarta la pantaloni casual sau jeansi , sau chiar cand iesi in oras , are o latime de 1,7 cm iar lunghimea de 100 cm.

Curea din piele naturala de calitate superioara si catarama cu finisaj deosebit realizat de artizanii Italieni , latimea este de 40cmm, culoare portocalie lungime 95cm. Disonibile si in alte culori cu ar fi: negru , alb , albastru , maro cu fel si fel de modele.

Curea din piele ecologica cu mici floricele colorate aplicata pe catarama mica metalica, latimea 2cm si lungimea de 1,7cm disponibila in mai multe culori.

Curea Lace din piele ecologica cu aplicatii din dantela , alba pe maro , catarama metalica din bronz , lata de 1,7cm si lungime de 100cm.

Curea Serpent din piele ecologica , catrama metalica argintie , culoare maro cu model , lata de 1,7cm si lunga de 200cm.

Curea Double din piele ecologica, este o curea duble de culoare rosie si catarama metalica argintie de lungime 100cm si lata de 2 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu