Cum deosebim un parfum original de unul fals contrafacut


Cum deosebesti un parfum fals de unul original.
In prezent calitatea produselor pe care le cumparam este foarte indoielnica, iar parfumurile nu fac o exceptie. Cele contra facute sunt din ce in ce mai comercializate iar cumparatorii sunt indusi in eroare.
Ambalajul conteaza: Parfumul original trebuie sa aibe o cutie autentica. Este usor de verificat acest lucru, mai ales cand cumperi online. un simplu search in orie motor de cautare este indicat, cauti produsul si il compari cu aspectul ambalajului.

Un parfum sigilat bine: majoritatea cutiilor de parfum original sunt invelite intr-un strat de celofan. Dar nu toti deseigneri tin cont de acest lucru , acel celofan nu reprezinta garantia originalului dar se poate face o copie mai greu al lui, iar ceolofanul care inveleste parfumul original este foarte fin, pe cand cel contrafacut este mai gros.

Codul produsului: In mojoritatea cazurilor codul inscriptionat pe sticla este similar cu cel printat pe cutie. Trebuie sa tineti cont si de acest aspect, sau intalnit cazuri in care o simpla cifra a demascat produsul copiat perfect.

Durabilitatea parfumului: Un parfum original pulverizat pe o bucata de hartie trebuie sa-si mentina mirosul cel putin 24H.

Sticla parfumului: Sticla parfumului trebuie sa fie intr-o conditie perfecta si nu ar trebui sa prezinta scurgeri de nici un fel , daca exeista asa ceva acesta nu este un original.

Un parfum limpede: Scuturati sticla de parfum, daca el este original, bulele de aer ar trebui sa dispara in zece secunde, daca nu dispar si parfumul se prezinta spumos inseamana ca nu este cel dorit.

Fara impuritati; In momentul agitarii parfumului lichidul nu trebuie sa prezinte impuritati de nici un fel.

Testul geamului; Se spune ca un parfum original cu un pulverizator autentic nu se va prelinge in momentul aplicarii sale pe o suprafata lucioasa, o simpla pulverizare pe geam sau oglinda va poate convinge de acest lucru.

Sper ca aceste sfaturi sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu