Coada de cal: Tunsori femei si coafuri dama - tendinte 2013


Coda de cal: E mereu in tendinte si se preteaza atit tinute casual de mers la shopping sau la ocazii elegante.

Textura parului, parul uns nu e o problema din potriva. Sebumul secretat de glandele sebacee face ca parul sa fie mai usor de manevrat, asa ca la 2-3 zile de la spalare pot sa-i faci o coada de toata frumusetea. Aplici mai intai un gel sau o crema anti-electrizare pentru ca fiecare firicel sa stea la locul lui, si indinde parul cu o perie circulara si cu feionul fixat pe o temperatura mica. Nu-ti mai ramane decat sa-ti prinzi pletele in coada cu un elastic simplu.

Pozitia cozii "Coada de cal" Locul unde pozitionezi coada are si el importanta deorece iti avantajeaza sau dimpotriva iti dezavantajeaza frumusetea trasaturii fetei. O coada joasa pune in valoare maxilaru si gatul , iar o coada aliniata la nivelul urechilor le scoate pe acestea in evidenta. In cazul in care vrei sa obtii un look tinar si fresh prinde coada la nivelul ochilor sau mai sus astfel alungesti fata si atragi atentia asupra privirii.

Elasticul pentru a da volum cozii piaptana-ti parul tinend capul in jos inainte de a-ti face coada, foloseste un elastic subrire s-au mai multe suprapuse care sa-ti fixeze bine coada.

Fixarea; Pentru a-ti pastra forma initiala aplica putin fixativ pe peria cu care iti piepteni parul. Coada va ramine perfecta pina la sfarsitul zilei.

Volumul: Daca nu are volum tapeazal putin inainte de al prinde iar pentru a avea o coada cat mai bogata foloseste feionul fizat pe aer rece ca sa creezi volum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu