Vopsele de par 2013 - Culori si nuante de par la moda 2013


Cum ne alegem nuanta de par - Ce nuante de vopsea se poarta in 2013 pentru anumite ocazii: 8 martie 2013, Nunti, Botezuri, Craciun, Revelion 2013 - 2014, Party, Cluburi etc

Culoarea parului are o importanta majora atunci cand vine vorba de aspectul fizic si stil, si te poti inspira din propunerile stilistilor fie pentru a face o schimbare majora fie pt a alege o nuanta de par si de aceea iti recomand draga cititorule urmatoarele:

Vopsea de par BLOND CARAMEL, auriu pana la BLONDUL PLATINAT: orice culore de par blod arata minunat cat timp este vopsit uniform.

SATEN NATURAL vopsea de par: Atit doamnele cat si barbatii adoara nuantele de ciocolatiu de castaniu sau saten deschis care au un aspect naturl si elegant. Aceasta culoare avantajeaza aproapa orice tip de ten, aceasta culoare minunata variaza de la satenul foarte deschis pina la castaniu foarte inchis.

Ce ne spun specialisti despre aceste vopsiri ale parului:
Produsele chimice pentru vopsirea parului ne pot afecta sanatatea.Produsele chimice pentru vopsirea parului pot provoca cancer limfatic si cancer al vezicii urinare.
De aceea acesti specialisti ne recomanda sa citim cu atentie etichetele produselor pe care le cumparam sau le folosim pentru par. O altenativa pentru vopsirea parului este Henna in trecut locuitoarele Egiptului apelau la vopsirea parului cat si la degetele de la maini si picioare, iar barbati apelau la vopsirea coamei cailor si a barbilor. In orientul mijlociu in Africa de nord sau India foloseau Henna pt vopsirea parului a unghiilor a palmelor sau a talpilor, femeile din aceste parti ale globului credeau in proprietatile acestei Henne, fiind considerata chiar si un leac extrem de eficient impotriva leprei, a variolei, sau a ihterului.
Pentru a avea o piele matasoasa si catifelata Egipteni pregateau din florile plantei un ulei parfumat cu care isi ungeau corpul. Alchimistul Avicennat (980-1038) spunea ca aceste frunze de Henna sunt eficiente in tratarea arsurilor si gingiilor impotriva tulburarilor nervoase.
In Europa aceasta planta era folosita pt tratarea reumatismului si a grabi regenerarea pielii dupa ranire.

Vopsea de par profesionale tip Spuma: Folosirea spumei face vopsirea parului o placere. Poti aplica spuma ca un sampon nu miroase ca si celelalte vopseluri si nu contine amoniac, nu se scurge si ramine acolo unde ai aplicato. In plus aceasta vopsea "Spuma" va acoperi uniform si firele de par carunt. Aceasta nu trebuie comfundata cu cea nuantator, pigmentul din spuma nuantator se prinde numai de exteriorul firului de par si il inveleste cu o pelicula fina de culoare care nu dureaza mai mult de sase spalari.

Specialisti mai ne recomanda Culoarea de par Roscat portocaliu care este purtat deja de vedete mai mult sau mai putin valabile...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu