Tunsori femei 2013 - tendinte si frizuri Bob Suvita si Grizonata


Ce tunsori purtam in 2013  pentru anumite ocazii speciale: 8 martie 2013 ziua femeii, cluburi, party, onomastica, nunta, craciun 2013, revelion 2013 - 2014?

Tunsorile anului 2013 nu difera cu mul de cele din anii precedenti, iar tunsorile sunt inspirate din modele ale anilor 50-60-80-90 cu precizarea sa se adauge unele accesorii. Indiferent daca ai par lung sau scurt ondulat sau drepr vei gasi un model de tunsoare care te va avantaja.Mari stilisti pun accent pe bucle si onduleuri lejere, pe coafuri cu volum si impletituri.
Anul 2013 aduce in vizor tunsorile scurte si foate scurte.
2013 este anul schimbarilor majere si de aceea te rugam ca si tu sa faci o schimbare de look si dai parului un aer sic.
Tunsorile care se poarta anul acesta 2013 sunt:
BOB DISCRET in stil Helen Mirren, aceasta tunsoare medie este un exemplu stralucit, daca doriti un bob ceva mai matur este potrivit tuturor texturilor de par si poate fi realizat incat sa se potriveasca oricui. Aranjeazal cu un pic de volum daca ai fata mai plinuta sau fai un breton pe lateral in caz ca ai fata unghiulara.

Tunsoare suvita 2013 in stil LULU: Acest gen de tunsoare functioneaza bine pe orice tip de par si poate fi adaptat aproape oricarei forma faciale prin simpla schimbare a lungimii suvitelor sau a modului in care bretonul cade, aceste suvite accentueaza ochii si pometii.

Tunsoare Grizonata dar sic, tipica Jamie Lee Curtis: Tunsoarea aceasta si culoarea gri arata foarte bine pe fata ovala. Parul are o textura groasa si aspra, insa se poate rezolva cu tunsoarea baieteasca si va mai recomandam un pic de machiaj profesional, tunsoarea aceasta este pentru doamnele ce au viata agitata si pe fuga.

Va mai recomandam genurile de tunsori stil Vintage sau stil Afro, adica doamnele sau domnisoarele cu parul cret, cu siguranta vor fi la moda anul acesta dar mai sunt si tunsorile Garconne, Flapper


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu